Večji čebriček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bejba -> Večji čebriček (20.4.2005 13:14:41)

Naš sonček neskončno uživa v kopanju v čebričku. In, ker je naš mali junak zrasel že v velikega, mu je le-ta že nekako premajhen. Se kar zakajla notri, ko ga ven dajeva :)-.
Zato je šel naš ati danes v Ariel pogledat za večji čebriček, pa so rekli, da ne obstaja :zmeden:.
A niste ravno tu na forumu punce govorile, da obstaja večji čebriček in, da ga prodajajo izključno v Arielu :zmeden2:?
Mi imamo sedaj tistega standardnega od Tummy Tub-a.
Prosim za kakšno koristno informacijo, ker bi ga res radi dobili.

LP; Bejba

Divja vijolica -> Večji čebriček (20.4.2005 13:26:19)

Jaz sem ga zadnjič kupila v Sončku - Shantalo. Lahko ga naročiš tudi prek interneta. Moj ima dosti prostora pa ima prib. 8kg.

Divja vijolica -> Večji čebriček (20.4.2005 13:27:43)

http://soncek.si/shop/page/detail/id/3412/

dory -> Večji čebriček (20.4.2005 13:29:37)

V infantinu so vecji..mi ga mamo se dones :)

Divja vijolica -> Večji čebriček (20.4.2005 13:32:26)

Ta naj bi bil do 1 leta, ima pa na eno stran višjo od druge, da se :duda: lahko nasloni.Drugače pa je moj gledal tudi tistega v Infantinu, pa mislim, da je rekel da je malo manjši.

Ajsha -> Večji čebriček (20.4.2005 13:46:00)

Na kakšen način pa ve kopate tamale v tummy-ju, da je vsem premajhen? Moja mala ima 11 mesecev in 12!!! kg, pa gre še super noter - v tega navadnega tummy-ja. A jest kej narobe počnem?

LP!

Bejba -> Večji čebriček (20.4.2005 14:05:24)

Tisa, ampak tale v sončku na slikici nič ne kaže, da bi bila ena stran višja od druge. A ta na sliki za 3900 SIT je sigurno večji od navadnega?

Bejba -> Večji čebriček (20.4.2005 14:06:56)

Ajsa, če ga ne dajeta z glavo naprej v čebriček, potem se pravilno kopate :)-:)-:)-. Ne vem, naš sonček ima 8330 g in je res že totalno zvit notri in ga komaj ven vzameva :zmeden:.

Divja vijolica -> Večji čebriček (20.4.2005 14:09:55)

Ja sigurno je višja, ker sem ga kupila prejšnji teden. Jaz tommy tuba nisem kupila ravno zato, ker je manjši (naj bi bil do 6 meseca). Sem iskala in čakala kar nekaj časa, da sem odkrila tega. Najbolje da pokličeš v sončka pa naj ti oni povejo, saj imajo oba!

Ajsha -> Večji čebriček (20.4.2005 14:11:39)

Ja z glavo, ja :) :)

Ampka sej je vsa fora v tem, da naj bi bil mali v tummy-ju zvit ?!? V tem je smisel čebričkov, sicer se pa otroci kopajo v banjicah in banjah. Naša punca je kar malo zgubljena v veliki banji, v čebru pa zvita zelo uživa :)

Tajča & Jaka -> Večji čebriček (20.4.2005 15:01:36)

Kako pa vašim malčkom umijete glavo v čebričku? Mi smo ga kupili ravno prejšnji teden in mi je Jaka takoj ko sem ga dala noter skoraj ven skočil, ker se je tako odrinil. Pa še čisto je otesnjen že pri 3 mesecih, ima pa 6,5kg. A vam tudi z glavo butajo v rob čebrička?
lp

lidia -> Večji čebriček (20.4.2005 15:51:02)

Jaz glavo umijem čist normalno, malo jo zmočim, našamponiram, pol pa kar tako splaknem, da ga previdno polijem...

Kopamo se v Shantali, kupljeni v Sončku, obožuje!!!! Na eni strani je rob nižji, kar je super.

Stran: [1]