Eyeless -> Razlike v vlažnosti med ženskami? (6.2.2009 20:09:45)
|
Dame, tole vprašanje je namenjeno predvsem vam (no, pa tudi vašim partnerjem). Ali so v tem, kako vlažna je lahko vaša nožnica, lahko prisotne bistvene razlike med posameznimi ženskami? Ali je nivo vzburjenosti pri tem velikega ali manjšega pomena? Jasno mi je, da so med posameznicami prisotne razlike in da so razlike prisotne tudi pri isti ženski v različnih situacijah oz. priložnostih. Toda, ali je možno, da so te razlike res bistvene? Namreč, do sedaj sem imel spolni odnos s 4 ženskami. - Dve sta bili taki, da sta bili suhi, dokler se nista zares vzburili. Če sem ju npr. s prsti zrajcal, sta bili potem povsem mokri. - Ena je bila taka, da se mi je zdelo, da je bila vedno vlažna, torej lahko sva začela penetracijo brez kakršnegakoli oralnega seksa, prstkanja ali predigre. Le malo crkljanja in gremo. - Ena pa je bila taka, da sem jo s prsti zadovoljeval, da je ob tem stokala in kazala znake ugodja, pri tem pa bila skoraj popolnoma suha (tudi NOTRI). Ali to pomeni, a) da je bila "ta mokra" vedno vzburjena in "ta suha" nevzburjena ali b) da obstaja možnost, da je bila "ta mokra" vedno vlažna ne glede na dejansko vzburjenost in "ta suha" izredno vzburjena ne glede na suhost? Zadeva se mi zdi zanimiva in me zanima, zato me zanima vaše mnenje/znanje/izkušnje/poznavanje lastnega telesa. Hvala!
|
|
|
|