tinx -> RE: lokalna anestezija (6.2.2009 22:42:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: FORZA Najbolj nesramno je da niso pustili da si zraven njega.(predstavljaj si ,da bog ne daj pride do reanimacije in je otroka treba intubirati,kako bi ti takrat odreagirala) Po mojem se je jokal še bolj ker ni bilo nikogar zraven njega. Že odraslemu ni kar tko, ko zagleda tole operacijsko sobo ne pa za tako malega otroka. Če bi še slučajno šla kdaj na tak poseg le zahtevaj da si zraven.Nasvet: zahtevaj ,da opravijo svoje delo dobro Jas se spomnim, ko so mojega srednjega sina operirali na lulčku in je sestra rekla naj kar greva sedaj na kavo ker bo seveda spal. Kje pa takoj se je zbudil in po celi bolnici se je slišalo kako se joka. Pa še sedaj z najmlajšim nas kmalu čaka tak poseg. In se seveda ne odstranim niti za sekundo stran. Dokler bom lahko bom zraven njega. Ja za zdravnike je to vsakodnevno opravilo malo sočutja pa bi morali imeti.(men verjem ,da ga imajo, samo ti probaj razumeti ,da ko oni delajo morajo biti 100% zbrani,saj želiš da opravijo svoje delo dobro mar ne?) Sploh za tako malega otroka zelo veliko pomeni, da ima vsaj enega od staršev zraven in bi mu bilo lažje prestati z manj jokanja. Mogoče se sliši čudno ,vendar jaz delam v operacijski in je najlepše ,ko se otrok zbudi in zajoka , takrat si rečeš "OK vse je v redu" da bi se jokal zato ker mu nebi anestezija prijela skoraj ne verjamem, verjetno bolj zato, ker ni imel mami in atija zraven. Revček, sedaj vam pa želim veliko crtljanja
|
|
|
|