Paštetka -> RE: Nočno hranjenje enoletnikov (9.2.2009 16:27:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana08 Punce, da vam še jaz poročam, kako smo preživeli vikend BREZ nočnega mleka. V soboto je bil najprej huronski jok, potem jo je malo potolažil čaj, ampak se je nekajkrat zbudila in cmevkala. Zjutraj mi je bilo kar nerodno srečati sosede, ko smo tak hrup zganjali ponoči. Sva se z možem medsebojno spodbujala, da sva vztrajala in ji ne dala mleka. Danes ponoči je bilo že bolje. Popila je čaj iz lončka ob polnoči (očitno je bila zelo žejna - vedno sem mislila, da je lačna??) in spala mirno do jutra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Upam, da bomo danes (ali pa vsaj zelo kmalu) spali prvič po enem letu celo noč (ha,ha, si kar ne predstavljam, kako to zgleda). Hvala vam za vaše izkušnje in spodbude. Sem pa prepričana, da vsaj naša mucka ponoči ni jedla iz kakšne velike lakote ampak zaradi navade. če smem samo pripomniti oz. svetovati: če jo že odvajaš od hranjenja ponoči, potem hranjenje ne zamenjuj z navajanjem na pitje ponoči. Noč je, da se spi. Torej brez hranjenje in brez pitja. Če že misliš, da je žejen otrok, potem mu daj ponoč vodo na kozarček nikakor pa ne hranjenja zamenjevati s čajem, ker boš čez leto dni spet spraševala kako jo ponoči odvaditi od čaja, ko bo imela črne zobke. PA spet potem stres otroka. Predlagam, da zdaj vzameš vse in jo naučiš kako drugače zaspati torej tako, kot misliš, da je najlažje za vse skupaj in tako kot hočeš, da bo tudi še čez dve leti hodila spat.
|
|
|
|