Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cepljenje proti hepatitisu 6.2.2009 19:14:14
|
|
|
|
švicarka
|
Jaz bi se o vsem tem kar je povezano z mojo nosečnostjo posvetovala s svojim ginekologom. Nič delat na svojo roko. Lahko je nevarno za . Predlagam posvet!
|
|
|
|
RE: cepljenje proti hepatitisu 6.2.2009 19:36:23
|
|
|
|
metka_zone
|
so mi tudi v šoli rekli, da se naj posvetujem, pa še neke papirje bi morala podpisat,da ne bom tožila šole v primeru okužbe in posledic,ki bi sledile,če se ne bom cepila.V bolnici pa takoj lahka kasiraš svašta.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti hepatitisu 6.2.2009 22:43:14
|
|
|
|
zaspanka
|
meni so rekli da moram zadnjo dozo cepiva prejet pred zanositvijo!
|
|
|
|
RE: cepljenje proti hepatitisu 6.2.2009 23:27:46
|
|
|
|
metka_zone
|
vem,ampak jaz nisem planirala nosečnosti, sedaj bom pa imela prakso in jo bom verjetno šla delat necepljena.A med nosečnostjo pa res ni variante (1 mesec), da bi me cepili?
|
|
|
|
RE: cepljenje proti hepatitisu 7.2.2009 11:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mal po netu prebrskaj o hepatitisu B, pa tm si preber kako se prenaša ker koj kr tko ga tud ne boš dobila, razn če boš prišla v stik z okuženo krvjo itd. tko po luftu ga pa ne boš, sam vseeno se ti najprej pozanimaj pri svojem g. in pa naj on pove a se cepi a se ne
|
|
|
|
RE: cepljenje proti hepatitisu 7.2.2009 15:40:48
|
|
|
|
pocka
|
Ne znam ti nevem kako pomagat, ampak nas tudi v službi cepijo proti hepatitisu in sem prvič zanosila malo preden bi morala dobiti zadnjo dozo. Pa so mi svetovali, naj pridem šele, ko neham dojiti in bom dobila vse lepo od začetka.
|
|
RE: cepljenje proti hepatitisu 7.2.2009 19:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone problem je, da lahko sedaj na praksi dobim okužbo z hepatitisom in kot sem brala na spletu,so v tem primeru posledice grozne, ampak na prakso moram iti,da končam šolanje letos, ker ko bom rodila,bo šola zadnja stvar dve leti, kot se je že naredilo. A je velika možnost okužbe?Sicer bodo mentorji in osebje obveščeni, da sem noseča, ampak da nisem cepljena pa ne. ja a pa si si prebrala kako se okužiš. Pa najbolje ti bo vedel povedat tvoj gin. jz sem tud mela prakso v bolnici pa takrat nas še niso cepil so nas poj v 3 letniku pa se ni nobena okužla.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti hepatitisu 7.2.2009 19:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone problem je, da lahko sedaj na praksi dobim okužbo z hepatitisom in kot sem brala na spletu,so v tem primeru posledice grozne, ampak na prakso moram iti,da končam šolanje letos, ker ko bom rodila,bo šola zadnja stvar dve leti, kot se je že naredilo. A je velika možnost okužbe?Sicer bodo mentorji in osebje obveščeni, da sem noseča, ampak da nisem cepljena pa ne. ja jim pa to tudi povej da ne moreš bit cepljena
|
|
|
|
RE: cepljenje proti hepatitisu 7.2.2009 19:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Prenos okužbe Virus hepatitisa B se nahaja v krvi, slini, spermi, vaginalnih izločkih, urinu in mleku doječe matere. Najpogostejši način prenosa je spolni stik. Vso kri, ki jo zberejo ob krvodajalskih akcijah, testirajo na prisotnost virusa hepatitisa B, zato je prenos s krvjo in krvnimi derivati, ki je bil včasih pogost, redek. Med intravenskimi uživalci drog se hepatitis B širi zaradi souporabe igel, ki so onesnažene z okuženo krvjo. Na podoben način se okužba prenaša pri tetoviranju oziroma uporabi okuženih predmetov za prebadanje kože. Možen je tudi prenos okužbe od matere, ki je nosilka virusa hepatitisa B na otroka v času nosečnosti in pri porodu. S tem pa vrjetno ne boš v bolnici prišla v stik, razn če se zbodeš z okuženo iglo, če daš pacientu injekcijo pa da ne veš da ima okužbo s hepatitisom pa po nesreči sebe zbodeš sam je zlo mala vrjetnost.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?