|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF/ICSI - naravna in sintetična zdravila
6.2.2009 13:23:53   
pogum
Pozdravljene,

sem se odločila odpreti novo temo, ker mi ta zadeva ne gre in ne gre  iz glave.

Zanima me, na katera zdravila ste boljše odreagirala, na sintetična  -umetna (Menogon, Gonal, Suprafact, druga - katera) ali na naravna zdravila (npr. Menopur, druga- katera) in kakšne ste imele rezultate po njih (koliko jajčnih celic, zanositev, SS ali Abrazija)

Pravijo, da naj bi boljše odreagirala na sintetična zdravila, pa me zanima, kakšne so Vaše izkušnje z zdravili?

Lep pozdrav,

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 7.2.2009 7:56:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF/ICSI -NARAVNA IN SINTETIČNA ZDRAVILA
6.2.2009 13:38:02   
T1979
Oj pogum,

Zgodba je pa taka:
1. postopek, začela z Dipherelinom ene 7 dni pred M, potem dodali še 2 ampuli Menopurja, rezultat 4 celice, vse oplojene, samo 2 sta se prenehali razvijat, 2 mi je vstavil, rezultat -
2. postopek, imela 3 ampule Gonala F, rezultat 1 celica, ta oplojena in vstavljena, rezultat -
3. postopek, imela 3 ampule Menogona, rezultat 3 celice, 2 oplojeni in vstavljeni, rezultat -
4. postopek začela hkrati z 1 Dipherelinom in 4 ampule Menopurja, rezultat 3 celice, vse 3 oplojene, 2 vstavljeni, rezultat čakam. 

Najboljši je bil prvi postopek, ker se nisem obremenjevala, nisem vedla v kaj se spuščam in rezultat najboljši, potem drugi postopek, sem probala vse, malo prehrana, vitamini, masaža pri Karmen,... rezultat najslabši, pol tretji postopek sem samo še Centramed mami jemala pa nič več, rezultat malo boljši, sedaj pri četrtem, sem si kupila 7-keto in dheo, pa še matični mleček sem jemala, drugih vitaminov pa nič, rezultat je tak kot je.

No toliko na kratko, če te še kaj zanima pa vprašej.user posted image   

Nov začetek je tu in upam, da z njim tudi zmaga.
Čas bi že bil!

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2009 13:40:00   
Anonimen
Gonal in puregon odlično reagirala (brez suprefacta ali dipherelina), boljši puregon. Najslabše klomifen, menogon in menopur, suprefact, diphereline.

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2009 13:44:20   
Goldy
To je čisto odvisno od posameznice in postopka. Jaz sem imela v 1. postopku Gonal - 8 celic, ss v 5 tednu, 2. postopek Menopur - 10 celic, -, v 3. postopku spet Menopur - 8 celic in +.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2009 13:56:04   
cukica

Oj pogum,

1. postopek, dobila cetrotid in 3 ampule gonala imela 32 celic,delno punkcijo,od tega samo 2 oplojeni,rezultat -
2. postopek, dobila superfact in 2 ampule gonala imela 14 celic,od tega 10 oplojenih, 2 vsatvljeni,rezultat - imamo pa 6 zamrznjenčkov,trenutno v postopku z zamrznjenčki jutri dobimo odgovor

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2009 20:43:40   
anci banci
1 postopek MENOGON (2 ampule dna dan x 10 dni) +SUPERFACT SPRAY ... pridelala 5 celic, 4 so se oplodile, 2 vstavili, 2 zamrznjenčka in 1 se je prijel

Z drugimi zdravili pa žal ne morem primerjati, ker je bil to moj prvi in edini postopek

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?