problemi z ledvicami (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> problemi z ledvicami (20.4.2005 11:30:09)

Mene zanima če je imela še katera problem z pritiskom otrokove glavice na sečovod in ledvice?:pujs:
V soboto mi je začelo ob 16.00, zvečer sploh več nisem mogla stat na nogah tako me je bolelo cela desna stran in potem cel trebuh in hrbtenica. Še slabo mi je postalo in vrtet tako da me je moj ob 23.00 peljal v bolnico. Lam so taloj rekli da so to ledvice. Dali so mi nekaj proti bolečinam, amak ni prijelo tako da sem ob 1.15 dobila še enkrat in komaj nekaj po 4.00 sem malo zaspala. Zakšnih bolečin še nisem doživela.
Po vseh preiskavah in UZ so ugotovili da Lumpijeva glavica pritiska na sečovod in ledvice. Ležat moram samo na levem boku, tako da se lahko Lumpi obrne, čim več moram hodit na vodo, in veliko sprehodov. Sedaj pa sem končnodoma v moji udobni postelji, pijem antibiotike in še ene tablete za bolečine- ampak danes je še nisem rabila.:sloncek:
Sedaj upam da se bo Lumpi vsaj malo premaknil da bi vsaj malo te bolečine popustile, vem pa da tudi njemu ni udobno ker kar naprej brca.

Lep dan in čim manj problemov, Saška1:nosecka:

Anonimen -> problemi z ledvicami (20.4.2005 11:38:03)

Jaz sem dobila tak napad bolečin na silvestrovo, ko so ob polnoči pokale petarde in rakete. Mali se je menda ustrašil in se zgrbančil nazaj, s tem pa pritisnil na ledvice. Kar zvilo me je. Vsakih 5 minut sem letala na WC, ful lulala, pa niti nisem toliko pila. Hodila sem skoraj po vseh štirih, tako me je bolelo. Potem pa sem šla ležat, da se je :duda: umiril, čeprav niti ležati nisem mogla od bolečin. Počasi se je potem umirilo in nisem rabila vzeti nobenih tablet. Sicer je pri meni to bila trenutna situacija, a vem, kaj trpiš. Želim ti, da se lumpi čimprej obrne.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> problemi z ledvicami (20.4.2005 12:06:51)

A je to trajalo pri tebi kratek čas? Pri meni je že četrti dan.

Anonimen -> problemi z ledvicami (20.4.2005 12:21:06)

Pri meni je trajalo samo čez noč. Ker se je mali od strahu skrčil in pritisnil na ledvice. Ko pa je strah popustil, ko se je umiril, pa je zlezel nazaj ven in je pritisk popustil, s tem pa tudi bolečina. Naslednji dan sem še čutil rahle bolečine in pogosto sem hodila lulat, proti večeru pa je bilo že vse OK.

neža76 -> problemi z ledvicami (20.4.2005 12:58:16)

Saška živjo,

verjemi da točno vem kako ti je. Jaz sem imela isto zadevo okrog 20. tedna. me je tako bolela desna ledvica, da ni bilo za prestajat! Pa so mi dali antibijotike in lekadol proti bolečinam, pa je vse skupaj prijelo šele 7 dan!!!! Bilo je obupno, spila sem 5 l tekočine na dan, skos ležala in le s težavo prišla do WC!
In sedaj v 31. tednu ko sem bila v porodnišnici zaradi grpžnje prezgodnjega poroda, so ugotovili, da mi otročiček pritiska na desno ledvico in da se tam nabira voda in iz tega lahko sledi infekcija, taka kot je že bila. In baje se mi lahko ponovi!!! Ne vem kako bi zdržala spet take bolečine.
Tako, to je moja izkušnja in upam da ti bo kmalu bolje.

lp

Stran: [1]