Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otroški zobozdravnik na Jesenicah 6.2.2009 11:27:52
|
|
|
|
modrooka
|
Povejte mi prosim tiste,ki vozite otroka na Jesenice k zobozdravniku, kdo je dober! Ana bo stara 4 leta in do sedaj ni še dobila nobenega poziva za k zobozdravniku, tako, da bom kar sama poklicala. Danes dela dr. Turkušićeva. Je vredu ali priporočate koga drugega?? Hvala za vse informacije.
|
|
RE: otroški zobozdravnik na Jesenicah 6.2.2009 11:47:53
|
|
|
|
katra55
|
Na Jesenicah je samo ena otroška zobozdravnica in to je dr. Maja Jan. Imela je tudi predavanja v materinski šoli in meni se je zdela zelo simpatična. V materinski šoli nam je rekla da sami kličejo na prvi pregled pri starosti 3 leta. Če vabila nisi dobila je pomoje najbolje da sama pokličeš: http://www.ozg-kranj.si/?stran=zdravniki&idZdravnika=105
|
|
|
|
RE: otroški zobozdravnik na Jesenicah 6.2.2009 11:58:22
|
|
|
|
modrooka
|
Katra55, zakaj pa je meni danes sestra od pediatrinje rekla, da naj kličem zgoraj omenjeno zobozdravnico? Da je za otroke? Sedaj pa nič več ne razumem??? A potem je to za odrasle in sprejema tut otroke?
|
|
RE: otroški zobozdravnik na Jesenicah 6.2.2009 12:10:11
|
|
|
|
katra55
|
Ne vem, samo dr. Maja Jan nam je na materinski rekla da je ona edina zobozdravnica v ZD Jesenice za male otroke (pedontolog). Zgoraj omenjena pa je mladinska zobozdravnica.
|
|
|
|
RE: otroški zobozdravnik na Jesenicah 6.2.2009 12:20:30
|
|
|
|
modrooka
|
Hvala za tole informacijo. Potem bom raje počakala do pon, ko bo delala dr. Janova in jo takrat prijavila... Hvala!
|
|
RE: otroški zobozdravnik na Jesenicah 6.2.2009 13:38:03
|
|
|
|
Pikabu
|
Modrooka, Janova je za otroke do 4. leta starosti, potem pa hodijo naprej k Turkušičevi. Mi smo z Emo prej hodili k Janovi, ker sem jaz sama pri deh letih klicala, ko je dopolnila 4 leta, je pa rekla, da naj gremo k tej drugi. Če bi še hoteli hoditi k Janovi, bi morali izbrati drugega zobodravnika in ta bi moral dati napotnico za k njej. In danes je bila Ema prvič pri tej drugi in smo zelo zadovoljni. Sicer je šel mož zraven, tako da sama ne morem povedati iz prve roke, ampak se je tudi sama Ema pohvalila, da ji je všeč in da je bilo v redu. Pa tudi na splošno sem slišala same pohvale za to zobozdravnico. Obe sta super. Pokliči, pa vprašaj, h kateri bi šli, ampak glede na to, da bo Ana kmalu dopolnila 4 leta, je pomojem najboljše, da greste kar takoj k Turkušičevi. Sicer bosta pa tako verjetno dobili datum čez kakšen mesec ali dva. PS. Baje sta vaša Ana in naša Ema prijateljici...
|
|
RE: otroški zobozdravnik na Jesenicah 7.2.2009 17:21:57
|
|
|
|
Pikabu
|
Še to sem se spomnila. Če se prav spomnim, dr. Turkušičeva dela ob ponedeljekih v ambulanti v Žirovnici, kar bo vam verjetno še bolj ustrezalo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......