Naši sončki (20. del) (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Mina1 -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 11:07:09)

Ekola, smo spet nekje daleč zadaj.

Včaraj sem potem po dežju izkoristila, da sem šla piškotka zvagati (tako, mimogrede), kot nam je bilo naročeno, pri dveh mesecih seveda. V enem mesecu se je zredil točno za 1 kg:bravo:, torej ima sedaj 5.400 kg, v dolžino pa ga ni zmerila, skoda. čeprav vidim, da se je tudi potegnil.

Zdej spančka in je tako, kot:angel:, pa seveda lep po mamici:)-:)-:)-

Ta dež mi gre pa že rahlo na živce:(, sicer je pa čisto aprilsko vreme in tako.

Vidim, da greste nekatere za praznike že na morje. Naša prikolica je sicer že v Novem gradu, ampak ati, ne bo imel nič frej, tako da:zmeden:

Še vedno čakam na klic Schmida ali Kike za tale avtosedež Rodi Orange flash Topline. Sem bila včeraj v Baby centru, pa tudi ni še nič, tudi Zappov ni nikjer, bi ga kupili tako za drugi mali tricikel za v Pando.

Skratka, kako ste pa ostale???

pa-pa Mina1





Magi* -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 11:15:31)

hojla. sem se vam že včeri vrinila tule zraven. pa danes mi tamala tudi ful spi in nekaj pač moram delat;) stanovanje je pospravljeno, čakam na merilca za omare, kuhat se mi še ne ljubi - predvsem zato ker čakam... ful pogrešam sončka.

mi tudi za praznike še ne bomo šli na morje, ker bo ati spet delal:grrr:




Mina1 -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 11:21:38)

MAGI* tudi jaz pogrešam sonček. Ker potem lahko šibava iz Bežigrada vse tja do Centra in je kar pridkan, da se lahko tudi vsedem na beli kavi v Knaflovem podhodu;), ponavadi z mami, ali pa s kakšno kolegico. Popoldan, pa če je vreme pa gremo vsi 4-je lolat naokoli.

Kuhanje??? - kaj je že to - a veš, da kuham trenutno tako zelo poredko, ker enostavno ne znesel Mogoče testenine na hitro in tako. Dobro da 3-letnik papa v vrtcu, pa ati včasih v službi, jaz pa kar štrajkam, tudi apetita nimam in tako. Pa sej bo, a ne;)

pa-pa Mina1




Magi* -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 11:27:19)

a tebi pa tamal kar spi v vozičku? jaz sem šla 2x v center in se vsedla na kavo...pa je bila takoj panika. enkrat celo tako, da naju je moral prit ati domov odpeljat:)- drugač mam pa jaz strašen apetit, tole dojenje me čisto izčrpa. pa še naš ati sploh noče jesti zunaj tko, da mu moram kej v usta vržt. sicer mi bo čisto shiral. je rekla ena moja prjatlca, da smo zdaj pa prava family. ata čisto shiran, mama idealno težo, tamala pa s svojimi mišelinčki vse not prinese:)-

no zdaj se pa naša muca prebuja. se grem mal crkljat.




urši* -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 11:28:44)

hoj!!:sloncek:
naš Luka tudi spi, saj ni čudno, ka pa je tako fajn vreme:grrr:!
sem tk jezna, ker ne morma ven!kaj češ:zmeden:
tamali je včeri pogruntal kak fajn je pljuvat in zdaj pljuva, dela balončke, uglavnem, slini se v potokih!!:ups:
mi smo misli it mal na morčka, za praznike,pa sem js proti, ker ne bomo zdj zapravlali, ker gremo itak na morje!komi čakam !gremo pa na Lošinj, mamo bajto spodi, pa je frul fajn!sam ne vem kam bomo vso to kramo spravli:zmeden:?mamo karavana, pa nam voziček cel prtlažnik zasede, tk , da bom verjetno mogla kupit en poletni vozek!sem gledla zadnč te Maxi cosi, sej je super, sam 100 jurjev pa ne dam!!bom šla kr gor v Schmida, pa bom neki že našla!!
nč, fajn bodte, pa uživajte v vremenu:hudicek:;)




urši* -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 11:29:47)

ok, hotla sem rečt, da gremo junija na morje:ups::ups:




Mina1 -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 11:35:59)

URŠI*: sej mi imamo pa Tourana, enoprostorca, pa že tuhtamo o tisti "trugi" oz. Montani, ki se da na streho:)-:)-:)- - smo pa 4-je seveda.

MAGI*, sej moj je tudi malo shujšal, odkar sem rodila, se vidi, da ne kuham:)-:)-:)-, čeprav je zelo fit (bivši športnik).

pa-pa Mina1




urši* -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 13:11:12)

mi bomo itak dali montano na streho, sam kolkr krame js zraven vlečem , bo po moje premalo:ups::)-:ups:.
kar se pa kuhe tiče sem pa zlele čist pop..., se matram , pa kuham ,tamali vedno sitnari, kadar js kaj delam, pol mi pa moj reče, da zakaj sem že vse gobe spekla, da pol , ko on pride ne bojo za jest!!:grrr:
mislim, 2mač!!!bo že jedu, če ne , naj pa kr k mami gre jest:hudicek:




nita -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 18:28:13)

Evo še mene.

Ela končno malo spi, jaz sem pa označevala njene cotke, ker jih bomo posodli prijateljici. Tko da jih bomo lahko dobil nazaj za naslednjo bebico :love::love: .

Ponoč je bla kriza, da še ne taka. Vsaj ponoč ne. Ni še nikol jokala, če se je pa že zbudila, se je pa hitro potolažla s kako dudo ali božanjem. Dans pa kr ne ustavt kričanja. Neki jo je mogl zvijat. Sem je šla ob 4:00 naredit čaj s kumininim sirupom. Ko ga je pila me je tako nedolžno gledala, da se mi je kr smilila. Kot bi mi prosla, naj ji pomagam :(( . Pol je pa zaspala kot :angel: . Hvala Bogu. Ka je bla spet kaka polna luna?

Me smo ble prej vseen mal veni na sprehodu. Ravno ni padal, pa smo se fino zavile in šle :bravo: .

Vidim, da bote vse shujšale. Saj bi jaz in moj dragi tut, če ne bi kr naprej tašča stala pri štedilniku ;);) . Saj vem, da mam srečo ;);) .

Ravno malo prej mi je dragi poslal sporočilo (je namreč v službi), da je termin na Rogli konec avgusta fraj. Juupiiiii :bravo::bravo::bravo: . Komaj čakam. A še ktera hodi poleti v hribe, al vse sam na morje??? Saj bomo mi tut verjetno pobegnili za kak podalšan vikend na morje, ampak hribi so polet za naju zakon. Še dober, da smo se našla dva taka ;):love:;) . Čez prvomajske bomo pa kr doma (razen, če me ne bo kej presenetu ).

Grem počasa študirat, kaj bom večirjala.

Pa pa!

Anita & Ela :rozica:




Anonimen -> Naši sončki (20. del) (20.4.2005 22:12:21)

Ojla!

Že cel dan čekiram sončke, ampak pisat se mi pa še ni dal:ups:

Dones sem bla še doma, ker s(m)o pisali kemijo, jaz pa nisem vedla kaj in kako bo včeraj...vstala ob 11h dones:), šla na RR, potem v knjižnico in DM in se zaklepetala s prjatlom:), potem pa domov..po kosilu pa učit. Do zdajle skor. Da se ti zmeša.

Jutri pa spet nazaj v šolo. Bljak. :(

Lupčka vsem sončkom!

lp,:fis:

Veste koga pogrešam...lidy pa Mio:zmeden:




Anonimen -> Naši sončki (20. del) (21.4.2005 15:58:02)

To sem ja, Riba..♥




Stran: [1]