Dan žalovanja (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

PiaM -> Dan žalovanja (20.4.2005 10:27:52)

je pri nas.:((:((:((:((
Po 5 dneh zamujanja je prišla :hudicek:.
Danes je že 6.dan.Tako še nikoli zamujala, 1 al 2 največ.Sploh ne morem verjet, pa skoraj gotova sem bila da tokrat pa sem :nosecka:.Naredila sem CB in je pokazal en slabi plusek (:love: ga je videl s povečevalnim), danes pa se zbudim kot zaklano tele.Lije in šraufa in križ boli...:((:((
Nič mi več ni jasno. Bo res držalo o psičkah in namišljenih nosečnostih, ko jim zizki zrastejo...:(
Po vrhu pa sem še zbolela -grlo boli ful, pa glava.
Pa še dežuje...:(:((
Kaj naj rečem; lep dan - če pa ni?!:zmeden:

Špelka -> Dan žalovanja (20.4.2005 11:00:22)

Samo ugibam, toda tole meni liči na spontani splav :(. Tisti za katerga dr. Pušenjak govori, da so tako pogosti pri ženskah pa sploh ne vemo. Par dni zamude, močnejša menstruacija in to je to.

Vsekakor pa punca glavo pokonci pa novim zmagam naproti!!!! :kuza::kuza::kuza:

Špelka -> Dan žalovanja (20.4.2005 11:00:23)

Samo ugibam, toda tole meni liči na spontani splav :(. Tisti za katerga dr. Pušenjak govori, da so tako pogosti pri ženskah pa sploh ne vemo. Par dni zamude, močnejša menstruacija in to je to.

Vsekakor pa punca glavo pokonci pa novim zmagam naproti!!!! :kuza::kuza::kuza:

KMALU -> Dan žalovanja (20.4.2005 11:09:41)

Zal mi je zate, a drzim pesti da bo drug mesec :nosecka:

Čiračara -> Dan žalovanja (20.4.2005 11:37:35)

:rozica:Se strinjam s čakajočo, ki pravi, da bi to lahko bil spontani splav:zmeden2:..
Veliko sreče v naprej in ne obupat

PiaM -> Dan žalovanja (20.4.2005 12:04:59)

Prej sem opazila večje sluzaste kose, skupaj z krvjo.Punce, kaj mi svetujet, al naj grem k mojemu G, al se to samo sčisti s krvjo, če je bil res ss?:((
Hvala za podporo, res sem zelo žalostna, sploh če slišim še kakšno reklamo po radiu z otroškim jokom...:((:((:((:((
Ena :rozica:za vsako!!

vampirka -> Dan žalovanja (20.4.2005 12:30:44)

Ni ti treba do ginekologa, se bo samo sčistilo. Je pa definitivno SS, ampak ne tisti pravi - verjetno je šlo samo za "klinično" nosečnost - ko je jajčece oplodi, vgnezdi pa ne (pri meni je bilo enkrat enako).

Veliko sreče naslednji mesec!!!

gaja* -> Dan žalovanja (20.4.2005 13:09:30)

Pri meni je bilo isto... Počakaj pa boš videla, če se bo samo sčistilo. Samo glej, da ne traja predolgo, če ne, pojdi do G.

Držim pesti za naslednji mesec...

Nannn -> Dan žalovanja (20.4.2005 13:16:55)

Pia,:rozica:

Jest pa ti svetujem da cimprej poklices svojo ginekologinjo in ji poves kako je bilo in vztajaz pri tem da gres cimprej k njej na pregled..mislim da imas vse znake ss in da mogoce si se res sama scistila ampak nikoli ne ves a si se res ali ne...za sabo imam ze en ss zato ne odlasaj in pojdi do svoje g...

Good luck Nannn

KMALU -> Dan žalovanja (20.4.2005 17:14:21)

Zdaj ste me pa prestrasile - 5 dni mi zamuja - naredila 2 testa ( kot sem ze napisala ).. A se to lahko vsakemu zgodi? Kako naj se temu izognem? Kako naj vem, da je vse ok..
Kdaj naj grem na prvi pregled do G? A se gre direktno na UZ - v osmem tednu, ali naj grem ze prej, da mi samo potrdi nosecnost?

PiaM -> Dan žalovanja (20.4.2005 17:19:17)

Kmalu, jaz sem bila glede na teste vsaki dan manj noseča, glede na pluse na CB, kar je pri tebi drugače.Nič bat, pri tebi je vse o.k., saj ne krvaviš . Pri svoji G se naročiš normalno za prvi pregled, če je pa to v 8.tednu, pa še UZ hkrati, ni nič narobe, pa še srček se bo slišal, jupii, boš vidla kak je to lep občutek, ko slišiš srček svojga otroka.:)9nebesa
Vse lepo v :nosecka:.
:rozica:

KMALU -> Dan žalovanja (20.4.2005 17:23:15)

Joj PiaM zlata si. Si me malo potolazila. Tako si zelim tega otroka, da se ne da opisat.
Hvala...;)

KMALU -> Dan žalovanja (20.4.2005 17:24:15)

Aja pa se tole. Oprosti, sem zgleda narobe razumela - nisem vedla da si vmes ze krvavela...

Zal mi je zate in drzim pesti za naslednji mesec.

PiaM -> Dan žalovanja (20.4.2005 17:26:47)

Kmalu, nisem vmes krvavela, danes se vlilo, 6.dan zamujanja, ampak testi že prej niso pokazali tistega pravega plusa, ko bi ga morali, kar pa tebi so:bravo:.
Hvala za pesti, upam da se ti KMALU pridružim...
:rozica:

miska2004 -> Dan žalovanja (20.4.2005 19:57:04)

Hudo mi je zate, PiaM. Imaš vso pravico biti jezna in žalostna, veš, nihče ti ne bi zameril.
Svetujem ti težko kaj pametnega, mogoče res ne bi bilo slabo vsaj poklicat G, pa ti bo svetoval, kaj in kako.

Vso srečo, pa da ti čimprej uspe :miska:

Stran: [1]