|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plastična operacija
20.4.2005 9:57:18   
Špela
Vem da je malo delikatna tema, a me vseeno zanima. Poznate katero, ki si je dala umetno povečati prsi?
Kakšne so cene tega pri nas in kakšno je tveganje za zaplete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Plastična operacija
20.4.2005 10:05:34   
Pupica
Špela zakaj bi bila delikatna zadeva:zmeden:Saj meni se zdi, da danes to ni več kakšen bavbav...samo denar moraš imeti (za zmanjšanje prsi pa dober zdravstveni razlog pa krije zavarovalnica(npr.zaradi težav s hrbtenico)).
Žal pa ne vem koliko stane:ups:
Tveganje za zaplete je pa enako kot pri vsaki operaciji, moraš pa vedeti, da po povečanju prsi ne moreš več dojit:(

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Plastična operacija
20.4.2005 10:05:38   
Blink1
Ola

Bojda je cena okoli 700.000:zmeden2::zmeden2: Bomo kar male imeli:)-:)-

zapleti...ne vem no, zadnjič sem gledala CSI in se je lepo zapletlo s temi vstavki:zmeden2::)-:):zmeden2:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Plastična operacija
20.4.2005 10:06:11   
Pupica
Evo sem vprašala, baje je cena 800.000 sit.
LP

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Plastična operacija
20.4.2005 10:07:29   
Blink1
kje si pa vprašala?

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Plastična operacija
20.4.2005 10:08:08   
baguSka
Moja ušesa so ujela 300 tisoč po vsaki.;)

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Plastična operacija
20.4.2005 10:12:13   
Magi*
baguska, mogoče je pa cena odvisna od tega kolk si jih hočeš povečat:)-:)-

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Plastična operacija
20.4.2005 10:13:34   
Mojca P.
Evo, punca mojega bratranca si je dala naredit trojko. Res lepo dekle, ki pa ni imelo niiiic prsi in se mi zdi operacija cist opravicena.
500.000 jo je prislo lani poleti. Brez komplikacij, veeeliko bolecin prve tedne, ampak je zdaj ok.:rozica:

No, od prijatla razvajena punca pa je od starsev izsilila denar za operacijo (ceprav je imela cist lustno kosarico ze prej). No, po huuudih komplikacijah (telo je zavracalo tujek in je veckrat pristala v bolnici) ima zdaj konkretno trojko (mogoce stirko). Med tezavami je samo jokala zakaj?, zakaj?, zakaj?...zdaj je to mimo in je popolnoma zadovoljna s svojim lookom in ji ni zal muk, ki jih je prestajala???:zmeden2:.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Plastična operacija
20.4.2005 10:14:34   
SANDY
jest sem velik prebirala na to temo, ker si je znanka dala povečati prsi in me je zanimalo kako in kaj..ni pa res da ne morš več dojit po povečanju.
Cene so pa različne od 580.000 do slabih 800.000!

Lep deževen dan :sloncek:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Plastična operacija
20.4.2005 10:14:35   
Blink1
eeee...mogoče pa za eno skrapamo skup gnar:)-:)-

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Plastična operacija
20.4.2005 10:19:19   
Špela
Tudi jaz sem slišala da lahko potem še vedno dojiš?:zmeden:
Čisto razumem dekleta z nizko samozavestjo zaradi premajhnih prsi. Evo mene.:)- Enkrat pa morda bo drugače. Saj jaz bi bila s trojko čisto zadovoljna. Joj cela terna zame.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Plastična operacija
20.4.2005 10:19:24   
Pilar
jst bi si jih dala pomanjšat:(

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Plastična operacija
20.4.2005 10:19:54   
baguSka
hehe - jst pa počakam do podojitve, da vidm kok se bojo
povesle, če se sploh kej lohk, pol pa popravki.;):)-

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Plastična operacija
20.4.2005 10:20:26   
baguSka
Pilar dej mau men.:)-

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Plastična operacija
20.4.2005 10:22:18   
Anonimen
Kaj pa push-up al i kaj so že modrci? :zmeden2: Jaz v golem stanju tudi nimam ne vem kaj, če dam pa modrc gor, pa kar zgleda ;)

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Plastična operacija
20.4.2005 10:23:10   
baguSka
Jp to tud pr men špila, sam kaj k mi je tok bedn skoz modrc nost..:(

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Plastična operacija
20.4.2005 10:24:44   
Špela
Push up ja, brez njega ne gre. Ko pa se pol s kolegicami kaj pogovarjamo an to temo, mi pa svetujejo naj gazačnem uporabljat, bo potem več - katastrofa,jaz ga imam pa že gor.:ups:
Ne pri meni je to res malo malo,premalo. Čperav mojemu so pa všeč. Tolažim se s tem da za usta zamašit jih je dovolj, čeprav komaj.:ups::)-:)-

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Plastična operacija
20.4.2005 10:27:17   
baguSka
Hehe važn da je vlažn.;)

Sej se hecam - važn da so občutljive.:love:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Plastična operacija
20.4.2005 10:28:31   
Špela
To pa!!:)-

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Plastična operacija
20.4.2005 10:32:38   
borovnička
A modrčke z zrakom v blazinicah ste že probale? Jest sem jih enkrat probala v trgovini, tko za štos... jest vam povem, da jih tko gor našopa :)-:)-:)-:)-

Drugač pa modrček s silikonom al enim oljem. Tiste to tud uredu, ker se ti lepo prsim prilegajo in lepo obliko nardi.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Plastična operacija
20.4.2005 10:35:20   
Magi*
ma sem probala tist modrc z gelom, pa me je vse tiščal, je blo vroče... jaz še kar nekako upam, da bo kej od jošk ostal. sem rabla 30 let, da sem se navadila na tisto malo joškic, ki sem jih mela... zdaj pa čakam, da vidim kaj bo ostalo. a bom rabla še nadaljnih 30 let, da se sprijaznim s kruto usodo:)-

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Plastična operacija
20.4.2005 10:35:54   
Špela
PA kaj naj naredim z eno ubogo 75A, ali pa push up 2. Z zrakom, silikonom, itd...
Vse je enak šmorn. To je tko kot pol limone z borovnico.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Plastična operacija
20.4.2005 10:36:10   
baguSka
Mene bi blo tko strah da kej spusti..

Pol bi mela pa take k Nataly..:zmeden:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Plastična operacija
20.4.2005 10:37:43   
Pilar
baguska, pa tud trebuha imam preveč :)-.....men se zdi, da je za majhne joške v trgovinah ful modrčkov (modeli, barve,...), za malo večje joške je pa izbira zelo majhna :hudicek:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Plastična operacija
20.4.2005 10:41:32   
borovnička
ja, jest mam tud mal večje prsi in tud full težko dobim kak lep modrček. ponavad imajo same take čudne za stare mame. katerkoli modrček probam, mi pr stran vn lezejo al spodej al pa zgorej. pol je pa čist vseen če mam modrc al ne.

tiste k mamo mal večje mamo problem z modrci, tiste k mate pa mal manjše, mate pa tud probleme :hudicek:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?