Toys kartica ugodnosti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Špela -> Toys kartica ugodnosti (20.4.2005 9:21:01)

Zanima me kdaj lahko dobim Toysovo kartico za zbiranje zvezdic, kako to poteka( kakšna mora biti vrednost nakupa), je katera po koncu obračunskega obdobja že dobila bon?

Lunca1 -> Toys kartica ugodnosti (20.4.2005 9:31:24)

Živjo!

Star card dobiš kadar koli. Samo reči zanjo na informacijah. Jaz sem dobila 5€, pa še cel kup kuponov.

Pikapolonica -> Toys kartica ugodnosti (20.4.2005 11:06:53)

Hojla!

Meni so že dvakrat poslali bone domov. So pa... kaj naj rečem, eni bolj drugi manj uporabni. Npr. za nekaj eurov manj pri nakupu igrač, pa plenic, pa Bruin izdelkov (njihova blagovna znamka)... Na žalost bolj malo za dojenčke, pa več za malo večje otroke. A vseeno boljše kot nič.

LP, :pika:

india -> Toys kartica ugodnosti (20.4.2005 13:02:38)

Kartico dobiš na informacijah, kar tam izpolniš kartonček in jo takoj dobiš. Potem dobiš domov čez cca mesec dni obvestilo o kartici in določena pojasnila pa bon za 10€ rabata pri nakupu.
Če si po pošti naročila katalog, si dobila verjetno rabat kupon za 5€. Oba lahko uporabiš tudi skupaj, s tem da tega drugega pri nakupu nad 40€.
Potem pa dobiš domov kupone za popuste in sicer je lestvica za koriščenje kuponov vsakih 100 € nakupa, se pravi, več kot imaš nakupov, več je kuponov. Za 100 € mislim da dobiš kuponov v skupni vrednosti 50€.
Jaz zdaj ravno čakam na kupone, tako da ne vem, za katere izdelke so.

Imaš pa podatke tudi na strani od Toysa!

Blink1 -> Toys kartica ugodnosti (20.4.2005 20:12:11)

U madona...pol bom jaz tud nekaj dobila...

Podatkov na njihovi strani pa ne znam prebrat...sej veš he he...moja nemščina:ups:

Stran: [1]