|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
20.4.2005 8:58:05   
Dari

Da vas prebudim drage moje :nosecka:!

Naš :duda: se je očitno včeraj zvečer odločil da dokončno prestraši atija. Ko sva šla z :love: ajat, je :duda: pokazal vse vragolije - najprej je kolcal, nato delil po mojem bušiju konkretne brce, nato pa je pokazal še vse dele svojega telesa tako, da se je na vso moč upru v mojga bušija, ki je cel valovil... :love: in moj dragi možek se kar ni mogel načudit in mu je šel po glavi samo en znanstvenofantastični film o nekih zverincah, ki so se ti zaredile v trebuhu in te potem požrle ;):)-

Lep deževen dan :metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
20.4.2005 9:25:42   
Meceno
Hojla
No , jaz sem pa začela z slabim dnevom , sem bruhala na vse zgodaj , danes pa imam izpit pa ne vem kako bo stanje do 16.ure .
Mogoče sem pa živčna , ma kaj pa vem :zmeden:

Bom kar nehala , se mi je še vrteti začelo

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
20.4.2005 9:42:23   
anckabancka
Joj punce, tud mene mori tale dež... Še v trgovino se mi ne da čez ulico, da bi si šla kaj kupit, da naredim kosilo. Bom si kar s tem pomagala kar imama doma. In sicer bo porova juhica pa palačinke s čokolado. Njami! :)

Meceno, bom držala pesti zate! Men gredo zdaj v nosečnosti izpiti prav krasno. Letos sem naredila tri in to vse tri z 9! Še sama ne morem verjet, da sem taka piflarka...:ups:

Drugače pa si lahko pogledate ene par novih slikic mojega bušija v albumu. Mi je blo mal dolgčas dons pa sem se poslikala v ogledalu in evo jih... Niso prav dobre kvalitete, bom drugič dragega prosila, da me pofotka...

No, ne dajte se spraviti v slabo voljo zaradi dežja, saj nosite sončke :duda: v svojih trebuščkih!!!!! To pa prežene vse oblake in nevihte...

Anči

:muca:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
20.4.2005 9:46:08   
ery
Ojla...

Dari, a veš da je moj dragi tudi to meni včeraj rekel..o teh zverinah.. Noro! :)-

Pa včeraj je tudi meni trebuh ful valovil-kaj to dela otroček? Jaz pa čutim le eno čudno premikanje...

Pol je pa moj položil roko na trebuh, je pa res brcnil (ne vem ali z rokico ali z nogico), da sva se ful smejala, ker trebuh tako smešno ven poskoči...

Drugače sem pa danes čisto brez energije, ne da se mi nič delat..

Uživajte, pa božajte bušije..

papa

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
20.4.2005 9:48:03   
Grascakinja
Vauuuu, anckabancka, kak buši :bravo::bravo::bravo::bravo:!!!!!!!!!!!!!!

OK, zdaj pa dobrojutro 9nebesa! Jaz sem danes počivavškova, dokler ne pride kolegica, da ji mal pomagam seminarsko napisat. Sam tuki se pa moram pofočkat malo :ups:.

Naš buši :duda: ima "ibunge" in non stop telovadi in povzroča tsunamije na površini... kile +7 :grrr:, počutje bolje :bravo: otrdevanje: manj :bravo:.

Dež me pa prav nič ne sekira! Imam sonček v glavi in bušku :nosecka:!

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
20.4.2005 9:49:37   
Dari

To so pa živčki Meceno. Saj bomo vse :miska: zate in boš vidla da bo padla ena lepa ocena :).

Pri nas bo danes za kosilo cvetačna juhca pa puranji zrezek s sirčkom in pečen krompirček. Pa sladoled, če ga bomo lahko še kam dali :bravo:

Saj dež je čisto v redu, če si doma, se zlekneš na kavč in bereš kakšen pocukran roman. :) Če pa moraš ven, pa ni tko fajn. :(

:metulj:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
20.4.2005 11:22:48   
Anonimen
Oooo Julije moje :rozica:
A ste ve vse doma :zmeden: Sem samo jest v službi :zmeden2:

Ančabančapomaranča.....kakšen buhi :bravo:
Bolj ko gledam vaše fotke, drage moje, se mi zdi, da imam sama v buhiju enga mejhnga piščeta, ne pa fanta težkega kilo dvesto :ups:

Meceno, držim pesti za izpit :angel:

Dons pa mi v McDonalda :( ima od dragega hčerkica 5 let in ker drugače na jemo tega junk fooda, smo za dons nardil izjemo, ker je mala čist nora na hamburgerje :zmeden:

Drugač pa ----) odštevem :)- ONLY 3 TO GO :morje:

T.

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
20.4.2005 11:26:22   
Anhelo2
Ne Tinka nisi edina tudi jaz se javljam iz službe. Tudi jaz se vedno začudim če ste res vse ostale že doma, in kako to ???

Kam pa greš Tinka :morje:??

Jaz tudi že odštevam, no danes teden bomo mi že tudi uživali na :morje: pa upam, da bo kaj lepše vreme kot trenutno!

LP

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
20.4.2005 11:29:50   
Anonimen
Super buu, da nisem edina v službi, ker bi se mi zdel to čist too much :bravo:

Gremo pa na Lošinj, kjer imamo postavljeno prikolico 9nebesa
Komaj čakam, da se spokamo (:love: + :kuza: + :nosecka: ) pa da 10 dni ne vidim pisarne, pa ne nobenga od tukaj :)-

Kam pa greš, buu na :morje: ?
A veš, meni je pa že tko vseeno, al bo dež al pa sonček...samo, da gremo, da smo skupaj, da se crkljamo in uživamo....rodila pa mende ja ne bom tam nekje, a ne :zmeden2:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
20.4.2005 11:34:35   
Anhelo2
Midva pa greva na Rab v mesto Rab v hotel ! In tudi nimam niti enega pomisleka,da bi kaj bilo. Ja saj gremo počivati, a ne?

Upam,da bodo ti dnevi či prej minili.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
20.4.2005 12:27:54   
Dari

Niste samo ve v službi, tudi jaz. Imam sicer naslednji teden počitnice :bravo:, na dopust pa grem šele 6.6. Kje je še to...

Srečke ko greste na :morje:. Jaz bi tuuuuuud :((

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
20.4.2005 14:12:44   
Grascakinja
Ah, nč se sekirat zarad službe in fovširat nam k smo doma - ker nam ni lih nebeško. Saj sem do tega ponedeljka delala ko mravljinčk, je pa blo že 2mač problemov z zdravjem, da imam 14 dni bolniško. Drgač bi tud jaz zdaj sedela za računalnikom in številke premetavala :(!
Jaz bolj fovširam vam, ki greste na :morje:...

No in za intermezzo, me zanima,

kolikim julijkam se je že popek obrnil :zmeden::zmeden::zmeden:???? Mislim, da je moj na dobri poti...

LP Pupa :rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
20.4.2005 15:16:04   
Zala01
Ojla vsem skupaj,
mojega dragega pa bolj kot velik buši in brce,ga bolj fascinira ravno popek,ko si ga pupa25 že omenila.Se sicer ni še obrnil navzven,ampak je samo še vprašanje časa kdaj se bo.Mene bolj zanima,a se pol,ko rodiš,nazaj navznoter obrne al kar tko ostane?!:ups:
Deževen pa vendarle lep dan,janja:nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
20.4.2005 15:28:34   
Dadi
janja nič bat...gre popek kar nazaj po porodu....kej drugega pa ne glih tako hitro.(kakšne kilce, pa kakšen celulit...);)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
20.4.2005 15:30:51   
ZARA
Dadi...gre ja,samo je ves izkrivljen :grrr:...

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
20.4.2005 16:07:38   
Dadi
No ne vem...moj je bil kar nazaj isti. no sicer sem kmalu spet zanosila tako da...spet gledam, če mi ga bo ven vrglo.:)-

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
20.4.2005 16:28:52   
petraCBU
Spet sem celo popoldne prespala :zaspan:. Tale materinska šola me čisto zdela vsakič, pol pa še spomladanska utrujenost in sem od 13-ih do 16-ih v Pančevi deželi. Pa še :modri: in :roza: sta takrat najbolj mirna in zato v teh urah "hitim" spati, ker navadno imata najboljšo aerobiko med 22-ih in polnočjo, ko ves pošten svet spi :)- Tudi meni cel trebuh valovi in izbokline se mi kažejo na levi, desni, spodaj, zgoraj... Včasih imam trebuh čisto "deformiran", kot bi bolehala za kakšno zelo nevarno, redko, tropsko boleznijo ;)

A tale vreme bi se lohk mal popravil!?! Čez en teden grem v Portorož in ne bi v jakni in po dežju capljala :zmeden2:

P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
20.4.2005 17:45:55   
Anonimen
Moj popek je tak kot je bil :zmeden:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE
20.4.2005 18:01:30   
Dari

Moj popek pa ni tak kot je bil, ampak zaenkrat še ni nevarnosti da bi se mi obrnil :).

Pa še tole sem vas mislila povprašat - a vas je tudi kdaj vsaj malo strah postat mamice? Saj jaz in :love: se :duda: fuuul veseliva, ampak včasih me pa malo skrbi kako bo, ko ne bova več samo midva. Kaj če mi :love: sploh ne bo več toliko pomenil in bom imela očke samo za :duda:? In kaj šele če bo :love: ves obseden z :duda: in se zame sploh ne bo zmenil (pa še preveč seksi verjetno ne bom po porodu :zmeden2:)??? Neumne misli, ki pa mi vseeno kdaj pa kdaj prešinejo možgančke...

LP :metulj:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE
20.4.2005 18:16:55   
Anonimen
Dari, nisi edina!
Mene včasih popade: "Wau, mama bom! Otroka bom imela! Kaj pa zdej?!?!"
Jah, po mojem je to čist neki normalnega.
Mene je bolj strah, da bom mislila, da samo jaz znam otroka previt pa rihtat, da moj :love: pojma nima :zmeden:
Sem pa prepičana, da bomo krasne mamice, če le ne bomo preveč komplicirale.
Se mi pa zdi, da imamo julijke to srečo, da bo poleti vroče in nam ne bo pasal preveč jesti, pa bomo hitrejš shujšale....pa lažje bomo po enem tednu že na zraku, pa šle rolat, pa plavat pa na kakšen hribček :bravo:
Komaj čakam!!!

PS Danes se je rodila mala punčka (45cm, 2kili pa še malo), imena še nimajo - bojda bo Ema - očka je pa moj bratranec :angel:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE
20.4.2005 18:27:27   
petraCBU
Ej, kolegice - mene šele panika pograbi na momente! Z mojim :love: sploh (še) nisva načrtovala :duda: , dobila bova pa kar dva :duda::duda:!
Ja, včasih nepredstavljivo in malo "skeri"...
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJKE
20.4.2005 18:38:27   
Anonimen
Ejjj dari :bravo: :bravo:
Poročila si se :bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJKE
20.4.2005 19:35:29   
valentina.
Ojla,

midva komaj čakava na :duda:, vse sva planirala, pa me vseeno včasih malo stisne, kako bo to izgledalo "v resnici". Ne bojim se tistega, da zdaj pa ne bom mogla toliko okoli skakat itd, ker prežurala sva oba več kot dovolj. Ne bi pa rada postala ena tistih, ki se razen o plenicah in otrocih ne zna drugega pogovarjat. Mogoče se grdo sliši, ampak to mi je šlo včasih pri nekaterih kar malo na živce.

Jaz pa bi rada da se mi popek obrne, pa se noče:zmeden2:.

LP, valentina

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJKE
20.4.2005 19:46:04   
PBJ
Mislim, da kar vsako kdaj malce stisne, ko pomisli, da bo mamica, saj se nam bo življenje nekako spremenilo.Midva se včasih kar malce zamisliva..a verjamem, da bomo kos vsem starševskim nalogam, saj ne bomo prvi in ne zadnji.;);)

Lp:rozica::rozica:

Aja, popek je zaenkrat še na svojem mestu:sloncek:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?