4pikice
|
Tudi jest se pridružujem, vam, borkam s kilogrami. Med nosečnostjo sem se prvih 6 mesecev normalno redila, vse samo v trebuh, nič v rit in nič v stegna.Vsega skupaj sem do takrat pridobila 7kg. Ker sem nosila , sem se ves čas pošteno bala, kaj bo z mojimi kg. Za sabo sem imela do takrat že dva poroda in po obeh sem prišla brez težav nazaj na isto kilažo , s tem, da sem se obakrat zredila 15 kg. Torej sedaj, pri tretji nosečnosti pa je bila zadeva popolnoma drugačna. Po 6 mesecu se mi je začela teža full dvigovati. V 6,7,8 mesecu nekako po 4 kg gor, zadnji mesec pa šok, vsak teden točno po 2kg. S tem, da sem celo nosečnost popolnoma normalno jedla od začetka do konca. Tako, da sem imela na koncu 90kg (moje predporodne mere 63kg, 174cm)!!! Ker sem nosila , ki sta ob porodu skupaj tehtali 5770g, je bila moja "odpustna teža" 80kg. V dveh mesecih se mi je brez težav spustila na 73kg, od tu dalje, sedaj, ko je preteklo že tri mesece od poroda, nikakor ne gre več dol. Sedaj sem se začela zavedati, da bodo brez pomoči kake dijete, kg zagotovo ostali. Moja naloga: izberi sebi primerno dijeto, kar je zame čisto nekaj novega. Please, napišite kake predloge in uspehe. Npr. koliko kg po tej in tej shujševalni vam je šlo dol in v kolikem času ali pa, če koga poznate, ki je že shujšal po točno določeni kuri, v kolikem času in koliko kg. Jest bi potrebovala 10kg v 3 mesecih. Sproti bi vam javljala, kako mi bo šlo. Se še kakšna javi, da bi se na tem forumu obveščale, kako nam gre z izgubljanjem teže? S tem pa bi se tudi vzpodbujale.
|