Greenie -> RE: A je mogoče? (10.2.2009 10:21:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Žal mi je, da boš morala skozi to nočno moro! Ostale pa..a veste, da se da zanosit kljub kondomu in kont.tabletami?? Očitno ne. Tak sovražim ljudi, ki obsojajo punce, ker pač NE more sedaj obdržat otroka!!! A mislim..a jo poznate?- poznate njeno življenje?-kaj če je bla zlorabljena, pa zato ne želi otroka? Kaj, če ima... mah, kaj bi razlagala... Za vas je takintak VEDNO pravi čas za otroka! Nismo v 16.stoletju da če je hrana za dva, da bo še za tretjega... NAŽALOST v teh časih več ne gre tako!!! NE OBSOJAJTE LJUDI, če ne poznate njihove CELOTNE situacije... Anonimna--- tebi pa... jaz te poskušam razumet.. Želim ti vso srečo.. In upam, da boš lahko preživela to psihično travmo.. Se podpišem pod tale post. In strinjam se z malo koalo. Če otroka ne moreš preživljat ali si ga ne želiš in bi ga morala vzgajati sama, je po mojem bolje, da ga sploh nimaš. Tuki pač ene res samo moralizirat znajo... se ji je pač zgodilo, ne razumem kako jo lahko obsojate, saj ni rekla, da bo to njen 10. splav, lahko tudi kontracepcija zataji.
|
|
|
|