Krči!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bambi -> Krči!!!!! (20.4.2005 8:31:25)

Prosim če mi malo pomagate, ker sem že čisto zmešana..... Včeraj sem imela prebavne motnje in nisem vedela ali so krči spodaj zaradi tega ali pa v maternici. No čez noč se je umirilo, danes pa imam zopet takšne rahle krče spodaj.... pa ko sem se včeraj tuširala sem potem ko sem se že obrisala začutila kako mi je nekaj steklo ven.... in res sem imela par belih kapljic na bedrih..... Danes izcedka več ni. A se je kateri tudi to dogajalo????? Prejšnji teden sem imela nuhalno in je bilo vse OK, sedaj se pa bojim da ni z mojo :duda: kaj narobe.... Jutri sem se naročila h G. Kaj mislite bi to lahko bilo????

Zaskrbljena Bambi

pi -> Krči!!!!! (20.4.2005 8:47:50)

Bambi tudi jaz imam isti problem kot ti. Že nakj dni imam krče kot vedno pred M. Meni so rekli da ni nič narobe in da naj vzamem Spasmex tablete ( nevem če sem dobro napisala ). Pa tudi beli tok imam povečan, včasih ga nimam skoraj nič, drugič pa se kar vlije z mene.
Sporoči kako je bilo pri G, mogoče bodo tebi povedali kaj bolj pametnega.

Lp

bambi -> Krči!!!!! (20.4.2005 8:58:47)

Mani je moja G že enkrat prej rekla, da naj proti krčem jemljem magnezijeve tablete, npr. Magnesol.... pa jih jemljem in me vseeno zvija :(:(:(

drejci -> Krči!!!!! (20.4.2005 9:30:41)

..tudi jaz imam zadnje tri dni neprijetne bolečine na desni strani trebuha,..kot ene krče...pa ne vem kaj bi to bilo...bolečina ne traja skos, ampak je najhujša ko nekaj časa sedim potem pa se skušam vstat, takrat je res najhuje..:( nimam pojma kaj bi to bilo, bom jutri vprašala g. ko imam pregled...upam, da ni kaj hudega

pi -> Krči!!!!! (20.4.2005 9:36:28)

Štirinajsti teden

Maternica se širi

Maternica je sedaj velika kot manjša melona in zdravnik lahko že otipa njen vrh približno dva prsta nad sramno kostjo. Pri nekaterih ženskah se po sredini trebuha pojavi temna črta, imenovana linea nigra, ponavadi pa izgine po porodu.

Nasvet: Približno 85% nosečnic ima občasno krče. Razlog so lahko tudi pomanjkljivosti v prehrani (na primer pomanjkanje magnezija), če so krči pogosti in močni, pa se za vsak primer posvetujte z zdravnikom.

drejci -> Krči!!!!! (20.4.2005 9:38:40)

pi najlepša hvala, bom upoštevala nasvet glede magnezija....
lp:rozica:

Anonimen -> Krči!!!!! (20.4.2005 10:09:51)

Kot menstrualni krči so se meni pojavljali vse do 15. tedna. Je baje normalno. O izcedku pa tako da ne govorim, vedno več ga je bilo. Na koncu sem že uporabljala vložke Vir 80.:zmeden:

Dadi -> Krči!!!!! (20.4.2005 11:31:48)

pa kalcij punce tudi!!! Jaz imam krče če ne jemljem kalcija..

bambi -> Krči!!!!! (20.4.2005 13:04:22)

Ej PI, havala.... si me prav potolažila s to razlago :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

bena -> Krči!!!!! (20.4.2005 17:32:48)

Tudi jaz imam že vseskozi (11. teden) hode prebavne motnje, s krči, napenjanjem, ter krajšo bolečino na različnih mestih trebuha. Menda je tudi to ena od nosečniških težav. Meni pač ni slabo in ne bruham. Kar se tiče izcedka pa bi ti priporočala, da obiščeš ginekologa, ker lahko gre tudi za vnetje. Jaz sem ravno iz tega raloga bila danes na pregledu, pa mi je predpisal Canesten.

ameli -> Krči!!!!! (20.4.2005 18:59:57)

Jaz sem ti že napisala, da imam podobne težave. Krči ne prenehajo, sem pa šla na samoplačniški UZ, kjer mi je dr. potrdil, da se mi kar precej krči maternica. Me je pa potolažil, da je to normalno. Nič bat! Mi je še priporočal, da naj se izogibam večjim količinam surovega sadja in zelenjave (naj raje malo prekuham).
Imam pa seveda :( tudi izcedek, sedaj poizkušam že s 3 vrsto tablet :zmeden2:, baje je to stalnica v nocečnosti. Vse bom prenesla, samo da bo :duda: O.K.

lp
ameli

Maša -> Krči!!!!! (21.4.2005 7:01:55)

Ja, če so krči občasni ni problema-baje-tako mi zagotavljajo že celo nosečnost-saj me le te spremljajo non stop!!! Danes ponoči je bilo obupno, sredi noči sem se zbudila z ostro zbadajočo bolečino krčev in nenormalno slabostjo...sem mislila da bo že treba roditi,...potem sem nekaj minut komaj sedela na WC-ju in ker ni bilo nič, sem se počasi skobacala v posteljo kjer so krči po cca. 1/2 h minili. Ne vem ali naj kličem G....ali je tudi to normalno!?
Aja,..magnezij pa seveda jemljem vsak dan!

srečno:angel:

lp,
midva:nosecka:

Stran: [1]