lotty4 -> partner obup (5.2.2009 16:42:46)
|
Ojla Imam eno leto staro punčko, sem drugič noseča, v tretjem mesecu. Mal sem utrujena, nizek pritisk, drugih problemov nimam razen s partnerjem. Psihično me popolnoma utruja, pomaga mi pa iak ne dokler se ne skregava. Na koncu vedno jaz izpadem grda in tečna, primer: včeraj popoldne me ni bilo doma in ko se je tamala po kosilu, ki ga imamo ob enih zbudila, jo je napravil in dal atu v varstvo ( jaz sem mislila da je z njim in uživala prosto popoldne). Ko pa se vrnem ob šestih zvečer domov, on lepo sedi za računalnikom, tamale nikjer, pove da je z atom, vprašam, če sta kaj jedla, odgovori da ne, če jima je dal mogoče žemljico za sabo, ne tudi to ne. Že tako se stalno obremenjujem s hrano, ker noče vsega jesti, teža ne narašča ampak pada, ma borbe so. In ko mu rečem da naj pokliče ata je nedosgljiv, pokliče mamo, je šla noter, ker jo je zeblo. Predstavljajte si mene, odprla se mi je glava, nevem, kje je moja hči, je z atom, ki je nedosegljiv, ura pol sedmih, tema, otrok nič jedel. Ko je prišla domov je bila popolnoma sestradana, pa še zeblo jo je, ker ni hotla več hodit in jo je nosil. Aja jaz sem bila kriva da se je to zgodilo, mogla bi bit doma pa se ne bi. Pomaga mi čist nč ne. Če mi pa že je pa to sveto kar naredi. Men se bo kar zmešal. pa ves folk okol mene misli kolk je dobr. O sej je do drugih, če pa jest kaj prosim pa ne. Cel dan je bila voda v lavorju v banji, kjer em namakal perilo, ker se je tamala polila z jogurtom. Perilo sem oprala, moža pa prosila, če lahko vodo zlije v školjko, ker se mi zdi da je pretežko da bi to dvigovala,ja ob pol osmih zvečer mu je uspelo. V desetih urah. Bo vedno tako? Kaj naj naredim? Na poti imava drugega otročka? Bom vedno za vse sama? Pomagajte mi, ker se mi bo utrgalo?
|
|
|
|