Dobro jutro! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

emaa -> Dobro jutro! (20.4.2005 7:38:38)

jutro
bom vsake tolk časa mal pokukala kaj se dogaja

simi73 -> Dobro jutro! (20.4.2005 7:40:12)

Tina, :duda: se je prijel:bravo::bravo::bravo:. Držim:miska::miska::miska:, da boš 29.4. zagledala:modri::roza:!

Moncy83 -> Dobro jutro! (20.4.2005 7:51:12)

Dobro jutro,

dones je pa res en tak :zaspan::zaspan::zaspan: in težek dan. Pa še :hudicek: je prišla :((:((:((

simi73 -> Dobro jutro! (20.4.2005 7:55:56)

Punce, jaz mam pa eno vprašanje. Ali ste že mogoče slišale za popuščene maternične vezi?:zmeden: Mi je ena sodelavka pravila o tem, pa ni znala nič kaj konkretno povedat - baje naj bi ženska s tem težje zanosila...:zmeden:

Udb -> Dobro jutro! (20.4.2005 7:57:38)

SIMI, nisem sicer še slišala za to, ampak če dobro pomisliš - neka logika pa je! Ker vezi držijo maternico v pravem položaju, če pa popuščajo, se maternica povesi (?) :zmeden: . To je samo moja logika!

Maša26 -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:03:22)

Jaz imam pa še eno vprašanje čisto izven konteksta.. ko ste v službi na RR, kako se ˝skrivate˝, mislim, če niste same v pisarni? Meni se zdi, da mi na čelu piše, da ne delam in da sem na RR? No, saj včasih uspešno kombiniram, ampak ponavadi se veselim RR-ja šele, ko pridem domov..

Tina, držim pesti 29.4. za :modri::roza:

Bety, glede vaju.. po moje, če tebi ni preveč oz. mu lahko slediš s takim tempom, ni nič narobe. Prav tako pa tudi ne, če vidva recimo enkrat, ostalo se pa sam poigra ;)

simi73 -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:03:47)

Udb, hvala. Verjetno se da potem to ugotovit na pregledu pri G (če je to tak kot praviš).
Ko bom šla k G jo bom vprašala, če mi lahk to pogleda;)

Maša26 -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:04:48)

:)-:):)-:)-:)-:)-:)-Simi73, dober vic :)-

:rozica:poročena, sočustvujem... :zmeden::zmeden: :rozica::rozica:

Udb -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:06:48)

mAŠA, nas je v pisarni 5, ampak imam tako obrnjen monitor, da samo jaz vidim kaj delam! ;)

wawa -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:07:14)

Ohoj čvekice......:):):)

Udb ne tako slabe volje, danes pada sicer dežek, ampak to zato da bo zalil rožice in bodo potem ko bo sonček lepo cvetele in tebe v smeh spravljale.......kar se pa problemov tiče, čez pet let ne boš vedela zakaj se danes sikiraš....

Jaz že vse jutro mislim na ljudi, ki so vćeraj umrli v tisti grozni nesreči.............pri takih stvareh moja filozofija, ki sicer drži - da se vse zgodi z namenom, opeša..........dajmo jim poslat eno lepo misel.....ste za?

Udb -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:07:21)

simi, po moje se ziher vidi. Samo po moje to ni ravno pogosto! Ne se že vnaprej nekaj sekirat!

Udb -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:08:43)

Kar se nesreče tiče....groza...sem prav vesela, da sem se včeraj odločila, da bom špricala šolo in nisem šla v Lj!!! Ker me je kar groza da bi kaj takega videla!

Tina76 -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:10:46)

Jaz si RR ko sem v službi težko privoščim. Delam v prvem razredu OŠ. Računalnik sicer imamo v učilnici a nam čas ne dopušča.

Sedaj na bolniški je pa bolje. Lahko več klepetam tu gor.

T

simi73 -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:10:48)

Saj se ne sekiram. Sam ko bom šla k njej, hočem da vse pregleda preden mi predpiše kakšen klomifen al pa kaj drugega. Naj najprej dobro opravi svoje delo, potem pa vsa zdravila itd...;)

Wawa za vse umrle v nesreči pa :angel::angel::angel::rozica:

simi73 -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:16:19)

Udb, tebe je pa včeraj:angel: pazil, da nisi šla v LJ.
Maša jaz problemov z RRjem nimam, ker imam svojo pisarno, tak da ko imam bolj na easy vse skup sem lahko gor (tak kot danes:)-). Sem pa slišala, da nekaterim šefi preverjajo, kaj delajo na netu. Mojga moram jaz učit email pošiljat, tak da ni panike:)-8)

Se pa za zdaj poslavljam, ker mam eno delo. Se pišemo kasneje..:rozica::rozica::rozica:

Maša26 -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:18:20)

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Ja pri takih nesrečah pa res vsaka logika odpove :((
Jaz tudi ˝verjamem˝ v t.i. izravnalno pravičnost (po Aristotelu ;)), ampak tole.. Mene ob takih tragedijah pomiri samo, če pomislim na tisti rek: Bogovi nam zakrivajo radost smrti, da bi lažje prenašali tegobe življenja. No, malo težke teme za zjutraj, dovolj.

Simi se strinjam s tabo, da se kaj pregleda pred kemijo. Meni se tudi čudno zdi, da sem dobila klomifen pred vsaj HSG.. :zmeden2:

Udb, jaz imam monitor že tako čudno obrnjen, kot da kaj hočem skrivat :)

Preživite kolikor mogoče lep dan :rozica::morje::rozica:

Maša26 -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:19:54)

Simi, glej, da ga ne boš preveč naučila :)-:)-

Anitka -> Dobro jutro! (20.4.2005 8:41:26)

Jutro :zaspan::zaspan::zaspan:, na hitro se oglasim potem pa odbrzim na zajtrk, ker sem lačnaaaaaaaaaaa.

UDB, veš tudi mene si kar prestrašila in vesela sem, da je vse O.K.:rozica::rozica::rozica::rozica:

A bomo naredile en indijanski krog za sončka in toplo vreme?

Udb -> Dobro jutro! (20.4.2005 9:31:17)

aNITKA si kaj dobrega jedla?? Se opravičujem za strah! :rozica:

Sonček, KJE SI????????

Moncy83 -> Dobro jutro! (20.4.2005 9:36:40)

Simi ti maš pa bl tacga šefa k jaz:)-:)-:)-

Udb -> Dobro jutro! (20.4.2005 9:52:59)

pUNCE, mene bo ta služba čist ob živce spravla!!! Mi lahko katera pove koliko % plače znaša bolniška? Ker resno razmišljam, da bi G prosila za blniško! Ker ta stres....vse me nekaj špika, zvija, ... :grrr:

baguSka -> Dobro jutro! (20.4.2005 10:04:22)

UDB!!!!:hudicek::grrr::hudicek::grrr:

Matr te bom po rit!!! Da ne delaš več
tega in jokaš po forumu.. Sm že čist
panična iskala tvoje poste, da vidm če
je vse O.K.:zmeden:

Sej bom še dušo spustila..

Drugač pa lepo sončno jutro vsem skup.:rozica:

baguSka -> Dobro jutro! (20.4.2005 10:05:11)

Za bolniško se pa na zgornji forum obrn. Pomoje da je 70% od plače.:zmeden2:

Udb -> Dobro jutro! (20.4.2005 10:07:43)

:ups: baguska se še teb ponižno opravičujem!! :rozica: Mi odpustiš? :ups:

TANTRA -> Dobro jutro! (20.4.2005 10:19:54)

Živjo punce,
Udb, jaz ti predlagam, da se odločiš za počitek...Malo se boš razbremenila stresa, se odpočila, prenašala dobro voljo po RR :love: in vse se bo spremenilo :rozica:.. Veš, čez leta ti bo žal, da tega časa nisi izkoristila, saj je zelo pomembno, da ti :nosecka: poteka v miru, sprostitvi...Veš, če si ti mirna, je tudi :duda: in ko boš rodila se bo zelo poznalo kako si preživljala :nosecka:...
Zato topel nasvet, vzami si čas zase in :duda:...:rozica::angel:

Kar se pa moških tiče in :sloncek: pa pravijo, da jih najbolj meče okrog 40 -45.... torej vse ki imate mlajše le počakajte.... Naju že tudi pošteno matra, po moje, da bo danes ciklon dosegel najvišjo stopnjo
in ne bova več zdržala..Vsaj nekaj lepega za ckljat v tem turobnem dnevu...:rozica:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>