|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro!
20.4.2005 7:38:38   
emaa
jutro
bom vsake tolk časa mal pokukala kaj se dogaja

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dobro jutro!
20.4.2005 7:40:12   
simi73
Tina, :duda: se je prijel:bravo::bravo::bravo:. Držim:miska::miska::miska:, da boš 29.4. zagledala:modri::roza:!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dobro jutro!
20.4.2005 7:51:12   
Moncy83
Dobro jutro,

dones je pa res en tak :zaspan::zaspan::zaspan: in težek dan. Pa še :hudicek: je prišla :((:((:((

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Dobro jutro!
20.4.2005 7:55:56   
simi73
Punce, jaz mam pa eno vprašanje. Ali ste že mogoče slišale za popuščene maternične vezi?:zmeden: Mi je ena sodelavka pravila o tem, pa ni znala nič kaj konkretno povedat - baje naj bi ženska s tem težje zanosila...:zmeden:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Dobro jutro!
20.4.2005 7:57:38   
Udb
SIMI, nisem sicer še slišala za to, ampak če dobro pomisliš - neka logika pa je! Ker vezi držijo maternico v pravem položaju, če pa popuščajo, se maternica povesi (?) :zmeden: . To je samo moja logika!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:03:22   
Maša26
Jaz imam pa še eno vprašanje čisto izven konteksta.. ko ste v službi na RR, kako se ˝skrivate˝, mislim, če niste same v pisarni? Meni se zdi, da mi na čelu piše, da ne delam in da sem na RR? No, saj včasih uspešno kombiniram, ampak ponavadi se veselim RR-ja šele, ko pridem domov..

Tina, držim pesti 29.4. za :modri::roza:

Bety, glede vaju.. po moje, če tebi ni preveč oz. mu lahko slediš s takim tempom, ni nič narobe. Prav tako pa tudi ne, če vidva recimo enkrat, ostalo se pa sam poigra ;)

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:03:47   
simi73
Udb, hvala. Verjetno se da potem to ugotovit na pregledu pri G (če je to tak kot praviš).
Ko bom šla k G jo bom vprašala, če mi lahk to pogleda;)

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:04:48   
Maša26
:)-:):)-:)-:)-:)-:)-Simi73, dober vic :)-

:rozica:poročena, sočustvujem... :zmeden::zmeden: :rozica::rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:06:48   
Udb
mAŠA, nas je v pisarni 5, ampak imam tako obrnjen monitor, da samo jaz vidim kaj delam! ;)

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:07:14   
wawa
Ohoj čvekice......:):):)

Udb ne tako slabe volje, danes pada sicer dežek, ampak to zato da bo zalil rožice in bodo potem ko bo sonček lepo cvetele in tebe v smeh spravljale.......kar se pa problemov tiče, čez pet let ne boš vedela zakaj se danes sikiraš....

Jaz že vse jutro mislim na ljudi, ki so vćeraj umrli v tisti grozni nesreči.............pri takih stvareh moja filozofija, ki sicer drži - da se vse zgodi z namenom, opeša..........dajmo jim poslat eno lepo misel.....ste za?

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:07:21   
Udb
simi, po moje se ziher vidi. Samo po moje to ni ravno pogosto! Ne se že vnaprej nekaj sekirat!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:08:43   
Udb
Kar se nesreče tiče....groza...sem prav vesela, da sem se včeraj odločila, da bom špricala šolo in nisem šla v Lj!!! Ker me je kar groza da bi kaj takega videla!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:10:46   
Tina76
Jaz si RR ko sem v službi težko privoščim. Delam v prvem razredu OŠ. Računalnik sicer imamo v učilnici a nam čas ne dopušča.

Sedaj na bolniški je pa bolje. Lahko več klepetam tu gor.

T

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:10:48   
simi73
Saj se ne sekiram. Sam ko bom šla k njej, hočem da vse pregleda preden mi predpiše kakšen klomifen al pa kaj drugega. Naj najprej dobro opravi svoje delo, potem pa vsa zdravila itd...;)

Wawa za vse umrle v nesreči pa :angel::angel::angel::rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:16:19   
simi73
Udb, tebe je pa včeraj:angel: pazil, da nisi šla v LJ.
Maša jaz problemov z RRjem nimam, ker imam svojo pisarno, tak da ko imam bolj na easy vse skup sem lahko gor (tak kot danes:)-). Sem pa slišala, da nekaterim šefi preverjajo, kaj delajo na netu. Mojga moram jaz učit email pošiljat, tak da ni panike:)-8)

Se pa za zdaj poslavljam, ker mam eno delo. Se pišemo kasneje..:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:18:20   
Maša26
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Ja pri takih nesrečah pa res vsaka logika odpove :((
Jaz tudi ˝verjamem˝ v t.i. izravnalno pravičnost (po Aristotelu ;)), ampak tole.. Mene ob takih tragedijah pomiri samo, če pomislim na tisti rek: Bogovi nam zakrivajo radost smrti, da bi lažje prenašali tegobe življenja. No, malo težke teme za zjutraj, dovolj.

Simi se strinjam s tabo, da se kaj pregleda pred kemijo. Meni se tudi čudno zdi, da sem dobila klomifen pred vsaj HSG.. :zmeden2:

Udb, jaz imam monitor že tako čudno obrnjen, kot da kaj hočem skrivat :)

Preživite kolikor mogoče lep dan :rozica::morje::rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:19:54   
Maša26
Simi, glej, da ga ne boš preveč naučila :)-:)-

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Dobro jutro!
20.4.2005 8:41:26   
Anitka
Jutro :zaspan::zaspan::zaspan:, na hitro se oglasim potem pa odbrzim na zajtrk, ker sem lačnaaaaaaaaaaa.

UDB, veš tudi mene si kar prestrašila in vesela sem, da je vse O.K.:rozica::rozica::rozica::rozica:

A bomo naredile en indijanski krog za sončka in toplo vreme?

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Dobro jutro!
20.4.2005 9:31:17   
Udb
aNITKA si kaj dobrega jedla?? Se opravičujem za strah! :rozica:

Sonček, KJE SI????????

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Dobro jutro!
20.4.2005 9:36:40   
Moncy83
Simi ti maš pa bl tacga šefa k jaz:)-:)-:)-

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Dobro jutro!
20.4.2005 9:52:59   
Udb
pUNCE, mene bo ta služba čist ob živce spravla!!! Mi lahko katera pove koliko % plače znaša bolniška? Ker resno razmišljam, da bi G prosila za blniško! Ker ta stres....vse me nekaj špika, zvija, ... :grrr:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Dobro jutro!
20.4.2005 10:04:22   
baguSka
UDB!!!!:hudicek::grrr::hudicek::grrr:

Matr te bom po rit!!! Da ne delaš več
tega in jokaš po forumu.. Sm že čist
panična iskala tvoje poste, da vidm če
je vse O.K.:zmeden:

Sej bom še dušo spustila..

Drugač pa lepo sončno jutro vsem skup.:rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Dobro jutro!
20.4.2005 10:05:11   
baguSka
Za bolniško se pa na zgornji forum obrn. Pomoje da je 70% od plače.:zmeden2:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Dobro jutro!
20.4.2005 10:07:43   
Udb
:ups: baguska se še teb ponižno opravičujem!! :rozica: Mi odpustiš? :ups:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Dobro jutro!
20.4.2005 10:19:54   
TANTRA
Živjo punce,
Udb, jaz ti predlagam, da se odločiš za počitek...Malo se boš razbremenila stresa, se odpočila, prenašala dobro voljo po RR :love: in vse se bo spremenilo :rozica:.. Veš, čez leta ti bo žal, da tega časa nisi izkoristila, saj je zelo pomembno, da ti :nosecka: poteka v miru, sprostitvi...Veš, če si ti mirna, je tudi :duda: in ko boš rodila se bo zelo poznalo kako si preživljala :nosecka:...
Zato topel nasvet, vzami si čas zase in :duda:...:rozica::angel:

Kar se pa moških tiče in :sloncek: pa pravijo, da jih najbolj meče okrog 40 -45.... torej vse ki imate mlajše le počakajte.... Naju že tudi pošteno matra, po moje, da bo danes ciklon dosegel najvišjo stopnjo
in ne bova več zdržala..Vsaj nekaj lepega za ckljat v tem turobnem dnevu...:rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.