2 Sraki -> RE: lulanje ponoči (5.2.2009 18:35:08)
|
Star je 2 leti, zvečer predno greva midva spat (okrog 23ure) ga dava še enkrat na kahlico in se zgodi, da je tudi zjutraj suh, kakor kdaj. IZVIRNO SPOROČILO: norge Mene pa zanima še to; naš tudi podnevi kaka v pleničko. Je že nekajkrat poskusil v wc ampak ne uspe. Za kakanje pač prosi za pleničko, opravi v njo, ga očistim in oblečem v gatke. Kakšne izkušnje s tem? Pri nas je bil tudi problem za kakanje. Potem pa smo uvedli, da za vsako kakanje na kahlico ali stranišče dobi avto. Kupili smo nekaj majhnih avtomobilčkov in tako smo rešili vso situacijo. Sedaj že takoj predno gre na kahlico reče, da bo dobil avto. Mi pa mu vedno odvrnemo, da če boš kakal. Avtomobilčke pri nas dnevno pospravljamo. Imamo jih ene 10 komadov in vsakič si lahko izbere katerega bo imel. Naš ne komplicira, ker niso vsak dan novi in drugi. Sem pa imela v rezervi še en plan, če to ne bi zalaufalo. Da bi naredila plakat in bi lahko vsakič ko bi kakal dal nanj eno štempiljko. Ko bi se nabralo x-števila štempljev bi šla v trgovino, kjer bi si lahko sam izbral igračo.
|
|
|
|