HuAnita -> RE: Naj povem sodelavki? (5.2.2009 15:48:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Moram povedat, da sem zaprepadena. Mi je pa samo potrdilo prepričanje, da ne potrebujem "kolegic", še najmanj pa v službi. Ja, jaz bi povedala. Verjetno tudi komu, ki mi je še manj kot kolegica - s čisto človeškega vidika, da se na to pripravi. Ker je velika razlika, če padeš na noge ali na nos. Podobno. Že od nekdaj sem taka, in že od nekdaj me tepe. Pa bom še vedno poskusila pomagati alias mešati drek. Saj ni treba reči, da je slišala, da jo bodo premestili, si pa napleteš, češ da si slišala, da bodo šefi vse malo bolj pod drobnogled vzeli, pa da bi se splačalo še bolj truditi, delati, izboljšati kaj, dokazati... Tako bi jaz naredila. Ne bi direktno rekla. Nisem tip 'tipa - 'bom raje tiho', da jih ne dobim po punklu - ko jih dobiš toliko kot jaz, ti je že to v zadoščenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Se pa strinjam z Volgo, da če je namenjeno, je namenjeno, ampak v drugačnem smislu - to glede punklanja mislim, sicer pa če se da z malim namigom komu rešiti boljše delovno mesto - sem tam!
|
|
|
|