mammy26 -> JUNIJKE KJE STE ? (20.4.2005 17:36:43)
|
evo še ena, ki jo je danes na g. pregledu zdravnica spravila v jok, čeprav se bo nekaterim zdelo to nesmisel. In sicer sem polnih 34t noseča, rok 01.06, in sem do sedaj pridobila že +15kg, kar je bilo zanjo tako porazno da je ...., čeprav sem v prvih dveh nosečnostih pridobila obakrat po 19kg. Uredu, to še ni tako hudo, glede na to da sem po drugem porodu izgubila 34 kg. Ampak zaradi tega me je poslala jutri na odvzem krvi za sladkor, kjub temu da sem ga danes imela 3,7 - normalna meja med 4 in 6. Tisto kar pa me je spravilo v jok, pa je njen odnos, da ker se moja :duda: ni obrnila navzdol, kajti sedi z rito kot kraljica in je zelo malo možnosti da bi se obrnila, rekla da bodo čakali sicer do konca a verjetno bo carski rez. Na zunanji preobrat pa spet ne morem, ker je popolnoma pokonci in bi zato morala biti vsaj malo počez. Oba sem rodila v pičlih pol ure, brez šivov in vseh komplikacij, a sedaj pa to. Saj mogoče ne bi bil noben problem, če ne bi jaz imela dve leti nazaj korekcijo kože na trebuhu in bo sedaj ponovno rez in vse te bolečine. Eh, danes res nisem kaj prida, čeprav se počutim odlično, mala pridno brca- kadar nisem pod stresom, in že odštevamo dneve. Punce ne mi zameriti, da sem se tako razpisala. Dajmo se kaj dobiti no, da se malo razvedrimo še zadnje dni. Lep dan še naprej! mammy26 in 34t
|
|
|
|