Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 10:21:33
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica poznam jih dost z nekaterimi se redno srečujemo in vse osebe so mi bile čist kul, jst pač nisem kompliciran človek Komaj čakam petek 13. bomo vidli če boš pol še tega mnenja.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 10:24:39
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Nobene ne poznam, ker se večino časa zadržujem pri avtomehanikih. Nekaj mi šrauf šteka zadnje čase
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 10:25:23
|
|
|
|
dulcinea
|
Poznam kar nekaj RRjevk in tudi RRjevca. Z vsemi se občasno dobim in prav vsi so mi vredi.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 10:25:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 10:26:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 10:38:02
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf Nobene ne poznam, ker se večino časa zadržujem pri avtomehanikih. Nekaj mi šrauf šteka zadnje čase A te šravfa?
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 10:59:40
|
|
|
|
matejchy
|
Js ne poznam nobene osebno.
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 11:14:48
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: nuala Jaz sem v zivo spoznala samo eno. In glede na to, kako me je nategnila, nimam nobene zelje spoznati se kaksne. A to misliš na svojo podnajemnico? Po moje, da kar ja. Saj jo je morala v živo spoznat, če ji je dala hišo v najem. Samo... naula.. svaka čast, da nisi tukaj gor popizdila. Pa ne zezam se zdej. A to misliš takrat, ko je karnisa pisala, kako ima zanemarjeno bajto, da je ne pospravlja, pa da kadi noter pa to? Takrat misliš?
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 12:21:37
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: nuala Jaz sem v zivo spoznala samo eno. In glede na to, kako me je nategnila, nimam nobene zelje spoznati se kaksne. A to misliš na svojo podnajemnico? Po moje, da kar ja. Saj jo je morala v živo spoznat, če ji je dala hišo v najem. Samo... naula.. svaka čast, da nisi tukaj gor popizdila. Pa ne zezam se zdej. A to misliš takrat, ko je karnisa pisala, kako ima zanemarjeno bajto, da je ne pospravlja, pa da kadi noter pa to? Takrat misliš? ----------------------- Ne čudi se, Pikapolonica, virtuala nima dna, na žalost, tako da se da spustit tukaj zelo zelo nizko ... Ej, punci, to več ni duhovito in zabavno, ampak je konkretno zlobno in škodoželjno !
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 12:28:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 12:28:38
|
|
|
|
blazka
|
Jest tut poznam enga RR-jevca. Osebno
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 12:30:26
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blazka Jest tut poznam enga RR-jevca. Osebno Ne pravi. A res?
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 12:35:06
|
|
|
|
blazka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: blazka Jest tut poznam enga RR-jevca. Osebno Ne pravi. A res? Ok, pa še kakšno RR-jevko. Sam ne tako dobr, kot moj.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 12:44:58
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I ----------------------- Ne čudi se, Pikapolonica, virtuala nima dna, na žalost, tako da se da spustit tukaj zelo zelo nizko ... Ej, punci, to več ni duhovito in zabavno, ampak je konkretno zlobno in škodoželjno ! No, no... rožica. Ne pretiravaj. Samo sešteje se 1 + 1... in to stvari, ki so bile tukaj gor JAVNO napisane. -------------------------- Jaz tako rada pretiravam ! Sploh v takih temah ! Saj sta drugače duhoviti punci, ampak tukaj je pa šlo preko roba. Vsaj za moj okus ! In še Kerense ni, da bi se lahko branla!
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 12:46:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I ----------------------- Ne čudi se, Pikapolonica, virtuala nima dna, na žalost, tako da se da spustit tukaj zelo zelo nizko ... Ej, punci, to več ni duhovito in zabavno, ampak je konkretno zlobno in škodoželjno ! No, no... rožica. Ne pretiravaj. Samo sešteje se 1 + 1... in to stvari, ki so bile tukaj gor JAVNO napisane. -------------------------- Jaz tako rada pretiravam ! Sploh v takih temah ! Saj sta drugače duhoviti punci, ampak tukaj je pa šlo preko roba. Vsaj za moj okus ! In še Kerense ni, da bi se lahko branla! Ne boj se, bo že prišla. In ne boj se ti zanjo.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 12:47:38
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I ----------------------- Ne čudi se, Pikapolonica, virtuala nima dna, na žalost, tako da se da spustit tukaj zelo zelo nizko ... Ej, punci, to več ni duhovito in zabavno, ampak je konkretno zlobno in škodoželjno ! No, no... rožica. Ne pretiravaj. Samo sešteje se 1 + 1... in to stvari, ki so bile tukaj gor JAVNO napisane. -------------------------- Jaz tako rada pretiravam ! Sploh v takih temah ! Saj sta drugače duhoviti punci, ampak tukaj je pa šlo preko roba. Vsaj za moj okus ! In še Kerense ni, da bi se lahko branla! Rožica1 pa ti to resno misliš?? Pa saj ni nič napisano, kar že ni bilo, samo spomine obujamo. Vsi spomini pa niso ravno najlepoši, to pa ne.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 13:13:20
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blazka IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: blazka Jest tut poznam enga RR-jevca. Osebno Ne pravi. A res? Ok, pa še kakšno RR-jevko. Sam ne tako dobr, kot moj. Čisti isto kot on.
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 14:01:47
|
|
|
|
Nur
|
Eno pa res poznam....vendar ta uporabnica ne ve, da sem "razvozljala" nick. Drugače je moja soseda in se ponavadi ob njenih postih nasmejim, včasih pa tudi zgrozim: saj ženska kar nekaj "nabija", dela probleme iz situacuj, ki jih ni. Predvsem pa si izmišljuje in pretirava...seveda pa upam, da njen možiček nikoli ne pride na ta portal, saj bo preveč razočaran, kaj o njem piše,...je čist fejst dedec, ona se pa iz njega dela norca
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 14:04:06
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur ...vendar ta uporabnica ne ve, da sem "razvozljala" nick. pol pa pazi, da še ona tebe ne "razvozlja"
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 14:08:03
|
|
|
|
ZARA
|
Poznam ene dve, pa še to iz življenje pred RR. Prav iz RR pa tri. Upam, da me kdo razume.
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 14:08:49
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Poznam ene dve, pa še to iz življenje pred RR. Prav iz RR pa tri. Upam, da me kdo razume. Tebe pa res olvejs
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 14:09:25
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 pol pa pazi, da še ona tebe ne "razvozlja" Tudi če me, ne pišem nič takega kar ne bi bilo res Intimnih in strogo zasebnih zadevščin pa ne objavljam
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 14:11:15
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 pol pa pazi, da še ona tebe ne "razvozlja" Tudi če me, ne pišem nič takega kar ne bi bilo res Intimnih in strogo zasebnih zadevščin pa ne objavljam Škoda,take imamo tu najraje.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 14:12:56
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Tebe pa res olvejs
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 5.2.2009 22:36:04
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz nobene ne poznam in mi je tako najbolj fajn.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?