tanjusi -> RE: medulin (5.2.2009 14:06:32)
|
Mi smo tja hodili 4leta.Bili v AP in v hotelu,(če hočeš ti pošljem naslov od te gospe ,je slovenka -primorka samo živi dol)tam je čudovita plaža za male otroke ,mivka ,senca ,nizka voda (za moje gušte ni za otroke pravi raj),topla voda ,tuš je v bližini ,trgovina je blizu ,na kavo greš lahko ....skratka bilo nam je lepo samo naši otroci so sedaj že malo preveliki in znata plavat zato jima je bilo zadnje poletje malo dolgčas in smo šli drugam.edini razlog je bil to negativnih izkušenj nimam ,imaš veliko destinacij za izlete .npr.Pula je blizu ,Brioni pa še kaj se najde saj veš da na vsakem vogalu nekaj ponujajo . Kamp je tudi zelo lep smo se peljali skozi z vlakcom vozi vsak dan ,edino kar je malo slabo je to da tam kjer smo bili je malo daleč do plaže (10min)pa ni tako hudo vmes smo se vstavili na kavi ker smo šli peš zaradi tega ker če ne greš zgodaj ne dobiš parkir placa ,in opoldne nismo hodili nazaj ker nismo imeli kosila so otroka lepo zaspala v senci pa kej sem jim tam kuoila za pojest pa za pit in nazaj smo šli okrog petih in se lepo pripravli za večerjo . Zvečer pa sej veš šetnja in te oskubijo na vsakem koraku ,imaš velik luna park pa dober sladoled. Ja recimo da se mi zadnja leta nagimo k hotelom, ker maš že nekaj hrane, kako je kaj z hoteli? Ja prosim če mi kahko daš naslov od tiste gospe. A vam je slučajno tudi kuhala.(sem čula da zdaj že v marsikaterem apartmaju tudi kuhajo za goste...) Ja v katerem hotelu ste bli? Ali je za družine? Hvala
|
|
|
|