s1
|
Tudi nam ne uspe prav veliko zunaj bit. Pa sem vedno mislila, kako bom hodila z malo na dolge sprehode, po trgovinah, pa v Ljubljano mal po mestu da bom šla itd. Pa ne gre. Če je dež, sem vsekakor notri. Ko je vreme lepo, sicer grem ven, ampak je en kup problemov: gledam, da je previta in sita, potem pa greva, pa če zaspi v vozičku je OK, drugače prav dolgo noče biti notri - maksimalno 15 min. Potem jo nosim, kar pa je spet bol šit če piha. Pa še kaj moram po bajt naredit, pa skuhat, pa vedno imam cel kup cunj za zlikat. Ne vem, kako vse to uspe tistim, ki so po 4 ure zunaj??:zmeden: Tako, da kadar spi hitim s tem. Živimo bolj na obrobju,z avtom pol ure ven iz Ljubljane. Nekajkrat sem šla v Lj., enkrat v CitY park, enkrat do prijateljice itd. Pe se ni obneslo najboljš. Po trgovinah je bla mala čist znervirana, jokala je, ni hotla bit v vozičku, tako, da še osnovnih stvari - hrane nisem mogla nakupit. Pa še zdi se mi, da kadar kam greva je ves red porušen. Ne spi kot bi morala, potem je tečna in zaspana :zaspan::zaspan::zaspan: cel dan, zadnje čase pa še jesti noče drugod kot doma, :hudicek: mali. Tako, da se tudi jaz kar strinjam s Splišni. Prav velik okrog dirkat ne moreš, vsak kolikor vidim na naši mali, ji to ne paše. Kepa, jaz upam, da bo malo boljš ko bodo malo večji. Za sprehode pa imam tudi jaz takšne terene kot ti, samo, da si ti verjetno še priseljena nekam v novo okolje, meni je vsaj lažje, da sem od tu doma in je dedec prišel iz mesta v vas. Ne sekiraj se bo bolje. Uživaj s svojim :duda: kot vama najbolj odgovarja.
|