|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poškodovani lasje
4.2.2009 13:29:29   
polho3006
Oj!

Ne vem kaj naj naredimuser posted image user posted image . Včasih sem imela tako lepe svetleče in budalo pustila prepričati v barvanje. Na začetku vse lepo in prav, zadnjič pa pridem od frizerja, me je strigla in likala in naredila lepo frizurico, ko pa si čez neklaj dni operem in posušim lase, pa GROZA!!!! Kot da bi bili lasje skurjeni. Čisto na drobno so skodrani, vse štrli, na otip pa so kot preja. Včasih so bili kot svila. Ko se malo zmastijo je malo bolje, se umirijo, niso več tako štrleči, trdi...
Ne vem kaj naj naredim?!? Se postrižem...že tako imam kar kratke lase, po drugi strani bi pa najraje kar na balin... ali obstaja kaj da se mi lasje pozdravijo, ali pa nekaj za hitrejšo rast las, da mi čimprej toliko zrastejo da te ki so poškodovani brž ostrižem. Pmagajte prosim!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poškodovani lasje
4.2.2009 13:39:01   
Felicita
verjetno maš res uničene lase, morš počakat da ti zrastejo in jih potem postrižt... sicer pa lahko omiliš s kakšno masko, npr rumenjak+olivno olje al pa kakšno kupljeno oljno... sam to je samo 'flikanje', ko boš mela priliko jih res postriži....

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2009 13:46:14   
ursa30
mam isti problem. hitro se naveličam ene barve, tako da sem se ful pogosto barvala iz blond v rjavo in obratno.
potem je tukaj še likanje, fenanje..na koncu so moji lasje bili kot jih opisuješ. mela sem dolge lase skoraj do ramen, zaradi uničenih las sem se mogla postrižt do dolžine brade...

sedaj imam kolikor toliko vredu lase, si dam pa po vsakem umivanju na lase  kremo za poškodovane lase.
ful pa pomagajo kapljice (nekakšno olje s sililkonom), ki zaprejo poškodovan las. namaže se jih po konicah in las zgleda vsaj na videz bolj zdrav..meni ful pomaga..dobiš jih pa v DM..

mi je pa zdajšnji frizer rekel, da mi je prejšnja frizerka kar dobro uničila lase s peroksidom, pravi, da je sigurno uporabljala premočnega, ker najbolj sem imela poškodovane blond lase (imam rjave in blond pramena)

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2009 14:42:02   
piule
če so lasje taki kot praviš so uničeni,svetujem ti da  čimprej postrižeš uničeni del,da se ti nebodo še bol scukale in lomile,za naprej pa dober balzam ,masko-občasno,čimman likanja in feniranja in izogibaj se pramenov,trajne,agresivnega barvanja.če se barvaš svetujem prelive ali pa kano ki je naravna....vsekako pa čimprej pod škarje da nebo še slabše......

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2009 14:57:22   
Kliki
Pojdi v kako drogerijo in kupi balzam za poškodovane lase.
Sicer lasa ne bo pozdravil bo pa omilil posledice in se bo las posvetil.

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2009 8:01:48   
biba26
Vsekakor morajo it ti poškodovani lasje vstran,potem pa jaz uporabljam v salonu res dobre ampule za regeneracijo poškodovanih las,rezultati so res dobri in povrnejo mehkobo,sijaj in še marsikaj

lp

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2009 21:30:32   
Paštetka
Jaz sem imela emako situacijo. Sploh po 2 porodih. Najprej š**** porezat! Nato sem pa kupila od gliskurja šampon in masko v enem. Po 2 pranjih še ni bilo ne vem kakega učinka za opaziti, po 3 pranju so pa bili že vidno sijoči in debelejši. Pa nimam nič prej mastne lase ali kaj drugega.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2009 9:37:17   
cupacups
Jaz sem imela emako situacijo. Sploh po 2 porodih. Najprej š**** porezat! Nato sem pa kupila od gliskurja šampon in masko v enem. Po 2 pranjih še ni bilo ne vem kakega učinka za opaziti, po 3 pranju so pa bili že vidno sijoči in debelejši. Pa nimam nič prej mastne lase ali kaj drugega.

a slucajno ves kateri točno je to?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.