MB- odvzem krvi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Tina76 -> MB- odvzem krvi (19.4.2005 19:45:11)

Pozdravljene!:)

Zanima me:zmeden: če katera ve kje v Mariboru lahko dam kri za ugotovitev nosečnosti? Samoplačniško mislim.

TNX

Tina

biba77 -> MB- odvzem krvi (19.4.2005 20:22:59)

Zal, ne vem odgovora, me pa zanima, zakaj zelis to samoplacnisko naredit? :zmeden:
Tvoja G ali os. zdravnica ti naj da napotnico za mb. bolnisnico - centralni lab. Ce napise, naj ti dajo izvide v roke, bos dve uri po odvzemu imela rezultat... Tudi v ambulantah, kjer so laboratoriji te teste delajo, samo izvidi malo dalje rabijo...

Tina76 -> MB- odvzem krvi (19.4.2005 20:51:26)

Nekako takole je. Sedaj za prvi maj imam plačane počitnice v Istri. Ker mam ravno takrat krvni test po ET bi ga rada naredila prej. Bom bolj sigurna kot pa le CB. Ker če sem noseča ne grem nadopust in moram na agencijo da mi povrnejo denar, če pa nisem potem pa na morje grem.

Tako nekako.Zmedeno....
T

vampirka -> MB- odvzem krvi (19.4.2005 22:24:34)

Samoplačniško lahko opraviš test v MB laboratoriju. Poveš na okencu, ti izdajo račun, ki ga greš plačat (3600 sit se mi zdi:(() in isti dan po 11h uri dobiš izvid. Pa če je ful vrste, rečeš, da samo zato hočeš plačat, ker ne misliš čakat (da drugače boš šla po napotnico)...pa boš takoj na vrsti:bravo:.

Vilma -> MB- odvzem krvi (20.4.2005 9:36:26)

Če mene vprašaš za denar ti bodo kri odvzeli povsod :)

Stran: [1]