Zvezdica -> RE: Januarski sončki 2009 (6.6.2009 22:01:08)
|
1. nasvet: uporabljaj uno kroglico za perilo, kjer daš prašek not, pa direkt med perilo flikneš ali pa pralne oreške, ki jih daš tudi v vrečki direkt med perilo Je top loader in se to ne daje notri...ne vem zakaj, [sm=zmeden.gif]. Gorenje ...mah kaj pa vem, sem imela enega na začetku k sva z mojim začela živet skupaj, pa je v pol leta bil serviser 50x pri nas, potem so nam pa dnar vrnili..od takrat nočem nič gorenja. Vidim, da tud candyja ne [sm=jezicek.gif] Super, da ste zadovoljni, moja mami je tud, mi2 sva imela pa na začetku smolo pol pa .. pač ne kupiš več. IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: samo krompir, no pa mleko, tud kšna jajca bi šlo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ostale zelenjave pa ne, vse kar imamo je za domačo rabo, samo mi nimamo ekološko kmetijstvo,... ah.... sem hotla kak domači stročji fižol, pa blitvo...mmmm. pol pa nč[sm=smiley1.gif], ekološko pa sej veš kako je s tem. Ekološko na eni njivi, na drugi pa ne. stvar posameznika[sm=jezicek.gif] ojoj zvezdica si pa res lahko upravičeno jezna. mogoče pa bi morala poklicati odgovorne. Ja kako pa sedaj sploh pereš? A veš, da sem mu jaz danes tud prvič dala korenček. Nisem imela sicer namena, a sem kuhala juho pa sem mu dala malo da poskusi. Se je malo zmrdoval, pojedel vse in mu je bilo ful zanimivo. Pokakal pa ga je že tut. Tko da dam notri v boben prašek, čeprav kako ne smem[sm=smiley1.gif] Fino da je jedel in kakal. Naš je pa tako cmokal ko je jedel. Mene zanima če katera ve kako je z bučkami, pa krompirčkom? Pa brokoli? Sem že vse pozabila. Sicer berem knjigo od Grantove pa potem ko bom spet "bolj pametna" vam poročam.
|
|
|
|