Zvezdica -> RE: Januarski sončki 2009 (4.6.2009 20:04:17)
|
zvezdica, kaj si si pa ti to naštimala, da je zdaj tvoj post tak na ozko A je zdaj kej bolje? Mah...pri macu se mal drgč vidi...pa sploh nisem porajtala. Sem hotla še un tikerček dodat da spremljam kg... pa drek, se je vse zmešal. Ploha, novi fosili....sem bila na koncertu in sem tak not padla , sem se spomnila mladosti . mladosti...joj mimi, ti skoz take streljaš[sm=jezicek.gif] Mlada si...in fejst zgledaš. adeno je mela par mescev nazaj, ko sem bla še noseča, se je vleklo za crknt, k ta adeno je katastrofa....tko da ne vem, a ga pa lohk dvakrat v tko kratkem času k baje si pol odporen vsaj neki časa? Upam, da ni ne eno in ne drugo. in da je zdaj mala k rožica. A nima ona nekam pogosto vročino? joj, katastrofa no kaki bedaki so eni, ma bi jst njemu na silo kej nardila, caplju in točn tko bo - sam si bo porihtal to so tud nam naredili, sem poenla na Dr ampak priznam od takrat je lulek od našga mulca ok. Snikolina...kok je lušten[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sprašujem pa zato, ker me je v parku ko sem našega previjala ena babica prišla z vnučko pogledat dojenčka, potem mi je pa že talala nasvete da ima drisko veš da ne bi bil razpoložen tako kot zadnjič, če bi ga kaj dajalo. Se mi zdi da enostavno veš, če je driska...ker tako grozno smrdi. Nč se sekirat, sicer pa oni so še vedno na mlekcu in je njihov drekec tekoč. čimveč ga med previjanjem ali tako daj na trebuščka da se dvigne pa s kakšno igračko ga motiviraj. naš je pa že dober mesec skoz na trebuhu. Sploh noče bit na hrbtu[sm=zmeden.gif] Zanima me če ima katera voziček PP completo in kakšen dežnik za sonček ste namestile gor? jast sem pri sončku (spletna trgovina sonček) vzela nek univerzalen senčnik, prav luštkan. Cena mislim da nekih 18eur. Imam pa maxi cosi voziček. Lovro je danes začel vztrajno "gristi" spodnjo ustnico. Tako, kot bi mi dali zobe čez njo, on pa pač da zgornjo ustnico čez. Nekaj podobnega naš dela, v glavnem, zdaj je pri nas tko, da ga oblečem v svež bodi se obrnem in je MOKER do popka. Noro.
|
|
|
|