Mene pa zelo zanima kaj pripravite svojim skoraj leto starim sončkom za večerjico? Ali še imate flaško zvečer?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
nuala -> RE: KAJ ZA VEČERJO?! (4.2.2009 12:22:49)
Jaz sem mojima kuhala juhe, zelenjavne, ribje, mesne, kremne,..., pa rizote, testenine, krompir,...take konkretne svari. Pred spanjem sta pa dobila se flaso mleka.
Najaa -> RE: KAJ ZA VEČERJO?! (4.2.2009 14:11:04)
Za večerjo ima vedno nekaj mlečnega. Pri enem letu je spila ali kozarec mleka, kakšen jogurt, čokolino, gres...
ksenci -> RE: KAJ ZA VEČERJO?! (4.2.2009 15:53:07)
nekaj mlečnega in toplega da ga nasiti do jutra, gris, riž, čokolino,.....
inesc -> RE: KAJ ZA VEČERJO?! (4.2.2009 20:11:12)
Ponavadi nekaj mlečnega. Jaz mu dam kar milupine mlečne kašice, ki se jih pripravi z vodo ali AM.
aurora28 -> RE: KAJ ZA VEČERJO?! (6.2.2009 19:55:22)
Vedno nekaj mlečnega. Ponavadi mu skuham na mleku griz ali polento s banano ali pa čokolino.
memole80 -> RE: Kaj za večerjo? (10.2.2009 20:31:57)
Če med dnevom poje veliko skutic ali jogurta, ji pripravim zvečer zdroboce cmoke, kuhane na juhi, sadni riž ali pa pašto s sirčkom.
Tisana -> RE: Kaj za večerjo? (11.2.2009 9:10:39)
Pri nas ne jé nobenih gresov, kosmičev na mleku in podobnih mlečnih kašic, tako da ji za večerjo ponudimo kakšno obaro (zelenjava+npr. prosena kaša) ali pa makarone s kakšno lahko zelenjavo. Načeloma ji mesa zvečer ne dajemo, ker je težje za prebavo. Pred spanjem ji ponudimo še flašo s Pregominom, ker je to edini način, da spije kaj mleka. Včasih ji paše, včasih ne.