Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: podaljšana porodniška zaradi dojenja 24.2.2009 20:57:06
|
|
|
|
diduska
|
Se podpišem pod tale komentar. Mislim, da so nastrojene le tiste mame, ki niso mogle oz. niso hotele dojit, zato potem napadajo neko nevednico, ki potrebuje le neko informacijo. Me prav zanima, kako bi se odzvale, če bi za eno zadevo povpraševala vaša hči, nečakinja ali vnukinja - zagotovo ne bi pisale take grde in se ji celo smejale zraven. Bodite no malo obzirne do tistih, ki potrebujejo nasvet, verjetno ste se ali pa se boste v podobni situaciji znašle tudi vi.
|
|
RE: podaljšana porodniška zaradi dojenja 25.2.2009 13:15:57
|
|
|
|
josephine27
|
ma moji kolegici so jo podalšali za dva meseca po priporočilu pediatra ker se ni razvijala v skladu s standardi ( beri se pri 11m še ni posedala, ne plazila,...)ampak tako je če imaš fajno pediatro. zaradi dojenja pa lahko kvečjemu uveljavljaš odmor al pa greš delat za skrajšan delovni čas. te pa razumem da iščeš načine tud jaz bi najraje kar še mal doma ostala.
|
RE: podaljšana porodniška zaradi dojenja 25.2.2009 16:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
..sama sem svojega tretjega otroka dojila 38 mesecev.....in niti dneva nisem dobila podaljšane porodniške.....obrazložitev je bila, da dojenje ni razlog za podaljšanje..... ...seveda pa ti privoščim podaljšanje...če ti uspe....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?