Sarina -> Dopust (19.4.2005 21:36:57)
|
Oh, dopust :morje::morje::morje: - kaj sploh to je?!;) Jaz sem bila 6 let samozaposlena, tako da ga nisem imela, letos sem nastopila novo službo, tako da ga spet ne bo ;). Bo treba nekaj spremenit :zmeden:. Tako da uživajte vse kar se da in znajte cenit kar imate 9nebesa9nebesa9nebesa. Ja, tudi meni je žal da nisem učiteljica.:(( Ko vas je že ravno toliko učiteljic na kupu, a mi lahko ena odgovori, zakaj vsaka tako grozno jamra ;). Ne da koga napadam, ampak imam 3 kolegice učiteljice, pa so takooooooooooo zmatrane nonstop.Čisto brez energije so popoldan. A vas to res tako izmuči ali kako - očitno si ne znam predstavljat. Najbolj me razjezi, ko gre katera včasih ob petih popoldan mimo in jamra, kako je cel dan delala :(. Nekateri tako delamo vsak dan do petih ali šestih, pa smo še vedno nasmejani in polni energije zvečer. Pa če slučajno katera učiteljica v soboto dela (1x ali 2x na leto) poslušam to še 2 meseca potem. In nonstop mi trobijo - komaj čakam da bodo počitnice. Pa brez zamere učiteljice drage - vsaki ena :rozica:
|
|
|
|