Shorty_ -> RE: Do kdaj avtosedež 9-18 kg (4.2.2009 10:38:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Mene pa zanima, če vam je avtosedež 9-18 kg dejansko služil do otrokovega 4 leta oz. njegovih 18 kg? Imamo MC Tobija. Punčka je stara 20 mesecev in zdaj pozimi ko jo dam zjutraj v mrzel avto, v bundici seveda, jo komaj zapnem, pasovi se mi zdijo ful kratki in ne vem, če bo avtosedež zdržal do naslednje zime. Itak pa morava kupit še enega za drug avto, pa me zanima kakšnega naj kupim. Ali ji bo naslednja kategorija prevelik? . To je od 15-36 kg ali kako? Sem mislila kupit še enega od 9-18 kg pa mi je brezzveze, ker ga po mojem ne bo uporabljala več kot pol leta. Kaj naj kupim? Kateri v naslednj kategoriji je najbolj primeren? Saj vem koliko je o tem napisanega, ampak povejte mi vsaj za tista prav vprašanja kako in kaj. HVALA A sta že kaj dvignila pasove, ker mene je prijateljica tud hotla prepričat da je sedež že premajhen pa smo ugotovili da ni prebrala navodil, in ni dvignila pasov višje?? Odvisno koliko KG ima vaša ampak sem skoraj 100% da ji bo prevelik od 15-36kg
|
|
|
|