Mišni -> RE: srajčka v porodnišnici (5.2.2009 12:47:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne vem, tudi če bi se našla kahšna hudobna sestra, ki bi hotela tej deklici nalašč dati srajčko do pasu, ker se je recimo nevsakdanje pritoževala nad vsem, ne verjamem, da jih sploh imajo. Ker res ne vem, zakaj naj bi take srajčke sploh imeli. O ja, pa jih imajo. Jaz sem prišla zjutraj rodit (sprožen porod). Vtaknili so me v točno tako bedasto kratko srajčko z odpetim hrbtom, izpod katere je, če sem se vzravnala, gledala cela moja muši in moja rit. Bilo je zelo ponižujoče, čeprav je to porodni oddelek in po njem hodijo samo bodoče mamice in osebje. Res pa je, da sem precej visoka (175), pa še trebuh sem imela ogroooomen in je ša ta "požrl" nekaj dolžine. Ostale mamice so zgledale zelo luštne v kratkih kiklicah. Da bi pa zaradi tega ne imela več dostojanstva in da bi uničili žensko v meni in ne vem kakšne še vse psihopatske oslarije, to je pa bulšit. To je pa čudno. Tudi jaz sem na zečetku prišla rodit v ponedeljek zjutraj, pa so mi dali normalno srajco do kolen gor. Vsaj po mojem, ker se nič ne spomnim, da bi mi bilo kaj čudno, ko sme se tam šetala po hodniku in čakala, da bo karkoli že prijelo. Sem pa imela gotovo 90 kil takrat, tako da bolj pobrala kot jaz je zihr nisi. Potem so pa različne.
|
|
|
|