Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 4.2.2009 16:13:44
|
|
|
|
blazka
|
En nasvet, ne preveč prebirat vseh možnih člankov, blogov o porodu pred svojim prvim porodom!!! Lahko naredijo več škode kot koristi...
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 4.2.2009 16:15:45
|
|
|
|
Felicita
|
migrede, ta njena 'tavelika tamala' je danes stara 18 let (al pa 17, hodi v 4. letnik sš afaik), torej je blo to tok let nazaj (kaj in kako se je od takrat spremenilo pa prepuščam da sama razmisliš). in kdor je še kej bral ta blog... no si je pač ustvaru svoje mnenje o katarini. je zelo... kompleksno bitje. in kot so ti že punce povedale - dobiš dolgo srajco.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 4.2.2009 16:18:46
|
|
|
|
svita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Nekako mi ne gre skupaj, da bi nekdo, ki se kronično sramuje svojega telesa, o tem pisal na blogu. Srajčke pa so ogromne, velike halje. Ja točno tako pa tudi pisal o izkušnjah s fanti,ne res ne razumem.
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 4.2.2009 16:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
pred tremi leti in pol smo vse dobile spalno srajco ki pa je meni segala čez kolena! ne vem od kod vam te srajčke pa saj vsi vejo da se tega ne da, pa da si v čakalnici čakala še vsaka ki je rojevala je rojevala v porodni sobi saj ne vem a se naj smejem ali jokam od kje je zdaj ta fora prišla
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 4.2.2009 18:35:34
|
|
|
|
Ribica **
|
Mene pri tej zenski nic vec ne preseneca.
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 4.2.2009 19:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne vem, tudi če bi se našla kahšna hudobna sestra, ki bi hotela tej deklici nalašč dati srajčko do pasu, ker se je recimo nevsakdanje pritoževala nad vsem, ne verjamem, da jih sploh imajo. Ker res ne vem, zakaj naj bi take srajčke sploh imeli. O ja, pa jih imajo. Jaz sem prišla zjutraj rodit (sprožen porod). Vtaknili so me v točno tako bedasto kratko srajčko z odpetim hrbtom, izpod katere je, če sem se vzravnala, gledala cela moja muši in moja rit. Bilo je zelo ponižujoče, čeprav je to porodni oddelek in po njem hodijo samo bodoče mamice in osebje. Res pa je, da sem precej visoka (175), pa še trebuh sem imela ogroooomen in je ša ta "požrl" nekaj dolžine. Ostale mamice so zgledale zelo luštne v kratkih kiklicah. Da bi pa zaradi tega ne imela več dostojanstva in da bi uničili žensko v meni in ne vem kakšne še vse psihopatske oslarije, to je pa bulšit.
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 4.2.2009 20:53:43
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sxy
PS. Punce, ki ste rodile s CR! A naredijo pred CR klistir??? Meni so ga, rodila sem v Šempetru pri N.Gorici. Pa mislim, da ga povsod nardijo.
v SG ne delajo klistirja ne pri normalnem porodu ne pri cr-dobiš samo svečko
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 5.2.2009 9:45:34
|
|
|
|
lilka
|
Ronja: ne kje pa ni letelo nate, na anonimno, ki je to temo napisala, tole sklistrirajo in obrijejo, je meni delovalo kot prašiča pred klanjem , pa sploh ni tako hudo..... , tista ki je prvič , sigurno nerada tak način opisa prebere (P.S. nekaj te hočem že dolgo vprašat, a si ti bla slučajno kdaj na poročnem forumu?)
< Sporočilo je popravil lilka -- 5.2.2009 9:46:15 >
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 5.2.2009 12:47:24
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne vem, tudi če bi se našla kahšna hudobna sestra, ki bi hotela tej deklici nalašč dati srajčko do pasu, ker se je recimo nevsakdanje pritoževala nad vsem, ne verjamem, da jih sploh imajo. Ker res ne vem, zakaj naj bi take srajčke sploh imeli. O ja, pa jih imajo. Jaz sem prišla zjutraj rodit (sprožen porod). Vtaknili so me v točno tako bedasto kratko srajčko z odpetim hrbtom, izpod katere je, če sem se vzravnala, gledala cela moja muši in moja rit. Bilo je zelo ponižujoče, čeprav je to porodni oddelek in po njem hodijo samo bodoče mamice in osebje. Res pa je, da sem precej visoka (175), pa še trebuh sem imela ogroooomen in je ša ta "požrl" nekaj dolžine. Ostale mamice so zgledale zelo luštne v kratkih kiklicah. Da bi pa zaradi tega ne imela več dostojanstva in da bi uničili žensko v meni in ne vem kakšne še vse psihopatske oslarije, to je pa bulšit. To je pa čudno. Tudi jaz sem na zečetku prišla rodit v ponedeljek zjutraj, pa so mi dali normalno srajco do kolen gor. Vsaj po mojem, ker se nič ne spomnim, da bi mi bilo kaj čudno, ko sme se tam šetala po hodniku in čakala, da bo karkoli že prijelo. Sem pa imela gotovo 90 kil takrat, tako da bolj pobrala kot jaz je zihr nisi. Potem so pa različne.
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 5.2.2009 12:52:15
|
|
|
|
sayuri
|
Moja izkušnaj je pa takale...izpred 7 mesecev v Postojni. Bila v njihovih srajcah/haljah ...tudi po klistirju (so mi dali frišno) in tudi na porodni mizi. Potem so se pa za CR odločili in slekli to haljo ter oblekli v to srajčko z golim hrbtom in samo do pasu. In pol sem mogla iz porodne do operacijske z nago ritjo . Mi je blo nerodno. Ja, mi je blo. Ker je blo tam cel kup zrdavnikov, sester, praktikantov.... Ampak pozabiš v minutki...
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 5.2.2009 12:54:15
|
|
|
|
alička
|
Ne srajčke so daljše jz ssem jo imela čez kolena sam sem res ful mala, ostalim je lepo pokrila rit če se prav spomnim Imam meter osemdeset, pa se ne spomnim, da bi mi bila srajčka kaj prekratka, itak je pa to v tistem momentu popolnoma nepomembno. Tako ali tako pa dobiš še haljo. Ne obremenjuj se z malenkostmi. Nisem pa brala vseh odgovorov, tako da so ti verjetno že odgovorile
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 5.2.2009 13:42:57
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo. A je res, da v porodnišnici Lj pred porodom, ko te že obrijejo in sklistirajo, dajo za obleč samo srajčko, ki sega do pasu. Potem pa čakaš v čakalnici na porod, kjer te vsi gledajo, tudi moški. Sem zelo sramežljiva in se tega bojim. Ja, če pa zmanjka srajčk moraš it pa brez.... Ne sekiraj se...lepo bodo poskrbeli zate
|
|
|
|
RE: srajčka v porodnišnici 5.2.2009 18:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Sem pa imela gotovo 90 kil takrat, tako da bolj pobrala kot jaz je zihr nisi. No ja...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?