|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 18:07:45   
Donja
Spet rabim vašo pomoč. Mama je dobila izvid krvi in ima zelo slabega. Samo levkocite ima vredu vse ostalo pa ne. Najslabše je železo, ki ga skoraj ni (2,4), kljub temu, da je jemala zdravila. Jutri mora v bolnico na nadaljne preiskave.
Mi lahko katera pove, kaj se dogaja z železom in kakšne so lahko posledice oz. tiste ki ste na tem področju, verjetno poznate kak podoben primer. Stara je pa 50 let. Hvala v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 18:27:16   
frutka_
Sicer ti ne znam pomagati drugače kot da ti dam nasvet, ki sem ga dobila tudi sama ker sem "slaboželezna". Torej fajn je, da poleg tablet, ki jih uživa za železo, poje veliko hane z vitaminom C. Le-ta namreč pomaga da se železo bolje absorbira. zelo priporočajo grenivko, pomaranče, limone, ...

Pametna hrana so tudi razni oreški (v Spari dobiš različna pakiranja kar ugodno).

LP

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 18:30:25   
Donja
Frutka hvala za odgovor, ampak to je že dala skoz, ampak ji železo kar pada, kljub zdravilom in hrani.

Lp tudi tebi.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 18:33:45   
Anonimen
Moja kolegica prisega na HOJEV MED.Še med nosečnostjo si ga je zelo dvignila.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 19:15:34   
Anonimen
Če se ji kri slabša kljub jemanju zdravil, najbrž sumijo na kakšne notranje krvavitve. Zaradi pomanjkanja železa pa so menda prizadeti vsi organi, ker železo pomaga pri prenosu kisika do organov. To se sicer dogaja na dolgi rok.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 19:19:36   
sarči
Splišni a si ti dohtarca???????

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 19:21:37   
Donja
Joj splišni upam da ni nič kaj takega.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 20:12:50   
Anonimen
Ne nisem dohtarca, samo kdaj pa kdaj kaj preberem.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 20:14:55   
Anonimen
Aja, seveda, tudi jaz upam, da ni nič takšnega. Sicer imam tudi jaz zelo slabo kri s kroničnim pomanjkanjem železa. Pa nimam notranjih krvavitev, vsaj ne, da bi vedela zanje. Tako da je seveda lahko tudi kaj drugega. Samo da bodo ugotovili, kaj je, pa bo bolje. Da se enkrat začne zdraviti s pravimi zdravili, pa bo.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 20:20:05   
ZARA
http://www.lunin.net/zdravje/slabokrvnost.php

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 21:14:59   
SANDY
DR. ZARA :)-:)-

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 21:18:06   
ZARA
ma dej no,ko si nesramna :)-:)-:)- ...saj enkrat neki pametnega od mene,ampak je res zanimiv!!!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 22:20:10   
PIAF
Pri teh letih je lahko posledica slabokrvnosti večja izguba krvi zaradi močnih menstruacij. Ne vem, kako je s tem pri tvoji mami, pri moji je tako. Zato jemlje Ferrum Lek, pije koprivin čaj in Floravital sirup, ki se dobi v Lekarni ali DM - čisto naravna zelišča!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Medicinke pomoč - železo
19.4.2005 22:39:38   
Anonimen
Ja, Zara, res je zanimivo. Jaz sem že vse naštudirala, ampak mi je preveč komplicirano tiste zvarke delat. Ko bo, če bo nujno, pa bo še prav prišlo. No, upam, da ne.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

poporodna depresija
nataly33

ali ste kdaj (ali trpite) trpele za poporodno depresijo?

DA (45%)

NE (55%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!