Mateja17 -> Prehlad in sprehod (19.4.2005 19:18:28)
|
Tudi mi smo bolani. Danes je naša Aja dobila vročino in vnetje sluhovoda ( kljub temu, da ni imela vnetega grla in zamašenega noska - kar je ponavadi vzrok vnetemu ušesu). Tako, da sem prepričana, da lahko otrok dobi vnetje ušesa tudi, če mu popiha direktno na uho oz. če po kopanju pride nekaj vode v uho. Vedno, vsak dan ( od rojstva dalje) !!!! sem hčeri najmanj 1x na dan čistila nosek z fiziološko, res ji ni še nikoli teklo iz noska in ni imela nikoli še zamašenega (imam namreč paranojo na muce v nosu) in smo kljub temu fasali vnetje sluhovoda..... Kakšne so pa vaše izkušnje? Tajča, jaz na tvojem mestu Jaka ne bi peljala ven. Se takšne stvari kar rade ponavljajo. Sploh 1 dan vročina, naslednji dan ne, tretji dan spet ja.... Se mi zdi da je bolje biti z otrokom 3 dni noter kot pa 1 mesec, s kakšnim dnevom presledka. Zračenje prostorov pa je obvezno. Malo sem sicer vseskupaj preusmerila, ampak, da se ne bomo preveč ponavljale, sem kar izkoristila ta naslov. Se opravičujem. lp, Mateja:sloncek:
|
|
|
|