Bejba -> Kok sem žalostna (19.4.2005 21:27:10)
|
Joj me je kar streslo atinav, ko sem prebrala, da si žalostna. Nikar. Sicer veš, da ti jaz ne morem dati dosti nasvetov glede dojenja, a so ti jih dale že predhodnice. Jaz se oglašam samo, da te malo potolažim- Verjetno gre samo za obdobje, trudita se še naprej. Veliko je težav povezanih z dojenjem in to sta sedaj okusila tudi vidva z malim Tianom. Ni vse tako briljatno kot je to opisano v knjigah :zmeden:. Ne sekiraj se in Tiana pristavljaj ko bo hotel, pa boš videla da bo v redu. Če pa ne bo šlo, pa pač ne bo šlo. Glavno je, da ti otročka nahraniš. Če ne gre tako, pa pač drugače. Veš koliko sem se jaz presekirala, ker nisem mogla dojiti, pa sem kmalu pogruntala kakšne skrbi vse so mi prihranjene s tem in sedaj mi je prav fino. Vsekakor je materino mleko najboljše, vendar ne za vsako ceno. Trudita se še naprej, ti se ne sekiraj, mali Tianček ti pa ne bodi no tak lenušček ;) in veselo papaj. A kazal ni pa nič, da bi bil lačen :zmeden:? Sicer pa naš sonček tudi ni kazal, je bil ful priden, spal ponoči 6 ur skupaj, mami in ati sta ga hvalila, na koncu pa izvemo, da je bil tako lačen, da ni imel moči biti pokonci. Držim pesti, da se bo vse porihtalo in boste uživali še naprej :miska:.Pa enega lubija Tiančku, mamici pa šopek :rozica:. In ne bodi več žalostna :love:. LP; Bejba
|
|
|
|