Kaj mi svetujete? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

angelika -> Kaj mi svetujete? (19.4.2005 17:34:01)

Preteklih šest mesecev so si moje menstruacije sledile na: 33, 35, 30, 22, 20 dni. Ta mesec je že 34 dan pa še ni nobenega znaka o :hudicek:Ponavadi me vedno že par dni prej zbada v trebuhu in imam boleče prsi. Ta mesec pa nič, razen tega, da imam malo večje prsi, ki pa niso boleče.Tudi drugih znakov ni! Vem, da moram za odgovor napraviti test, vendar se bojim. Tako vsaj še upam! Trikrat sem že bila na WC-ju, pa vedno pobegnem. A mislite, da naj glede na moje neredne menstruacije še počakam??

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

buškica -> Kaj mi svetujete? (19.4.2005 17:41:13)

raje še malo počakaj. včasih v preveliki želji po :duda: znaki kar sami pridejo. Meni se je zdaj že dvakrat prestavilaM ker imam tako željo po :duda: pa vse znake najdem čeprav jih ni, potem pa sem toliko bolj razočarana. Počakaj še dan ali dva.
lp

Maša26 -> Kaj mi svetujete? (19.4.2005 17:42:15)

Oj,

jaz bi rekla, da raje še malo počakaj, vsaj do ene 36. dne. Velja, naj pri nerednih M testiramo, ko nam zaostaja za najdaljšim ciklusom. Tako boš vsaj vedla, da je rezultat pravi.

Vem pa, da je težko. Čeprav jaz zadnje čase raje čakam na M in sploh ne delam testa, ker mi je tako grozno videti samo eno črtico. Ampak če zamuja, je pa le dobro naredit test, ker če je ena črtica, ponavadi M takoj za testom pride.. ;);) Pa si dobila celo teorijo :)-

Držim pesti, da si :nosecka:!!! :miska::pujs::miska:

miska2004 -> Kaj mi svetujete? (19.4.2005 18:49:49)

Yup, počakaj še, do 36. dne. Ali pa kakšen dan več, če zdržiš :)-

Ti pa držim pestke da si :nosecka:

pepi1 -> Kaj mi svetujete? (19.4.2005 19:13:32)

Sama sem imela pred dvemi leti lasersko konizacijo, ker sem imela PAPII. Nekaj mesecev je bilo v redu, potem pa je bil bris enak in se ni popravil do letos marca, ko sem imela Leetz. Lasersko konizacijo so mi delali brez narkoze in ni nič boleče, traja pa 5 minut. Pri Leetzu sem imela lokalno anestezijo, a je traja ves postopek okoli 2 minute, da sem bila kar presenečena kako hitro smo končali. Kakšen je rezulata še ne vem, ker imam šele čez 3 mesece ponovni odvzem brisa. Pri obeh postopkih pa nisem vzela dopusta in sem bila takoj takoj zapustila bolnico, čeprav imaš pravico nekaj dni. Res pa je, da me ni nič bolelo, malo sem krvavela le tik po postopku Leetz.

pepi1 -> Kaj mi svetujete? (19.4.2005 19:14:26)

Se opravičujem, ker sem odgovorila na narobno vprašanje. Sorry.

lumpy -> Kaj mi svetujete? (20.4.2005 21:29:59)

Pepi1, zakaj nisi vzela nič dopusta. Saj res da te nič bolelo, ampak psiha pa vseeno malo trpi, pa čeprav se tega verjetno ne zavedaš. To sos tvari, kjer smo ženske full občutljive in mogla bi si vzeti vsaj kakšen dan, da mi se odklopila in pustila malo carkljati.
Kaj so ti rekli. Od česa tak bris?

Stran: [1]