|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston
19.4.2005 16:51:55   
Tanyya
G mi je predpisala dabroston,pa me zanima a ga jemat po jedi ali pred?SEm čisto pozabila vprašat.Jemati ga moram pa 4 dni in če ne bo :hudicek: imam čez 10 dni pregled.:nosecka: pa nisem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dabroston
19.4.2005 17:01:20   
Skorpija
Ojla!

Jaz sem ga vzela kar takoj zjutraj ko sem odprla oči - vsak večer sem si prinesla k postelji kozarec vode in tablete postavila na budilko... Drgač bi jaz to pozabla:ups:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dabroston
19.4.2005 17:12:09   
mujcek
jaz sem ga jemala vsakih 8 ur (morala sem pojesti 3 tablete/dan), pa nisem gledala na to ali sem prej kaj pojedla; mislim da to niti ni važno :zmeden2:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dabroston
19.4.2005 17:58:49   
Skorpija
Hej hoj mujcek, kako se počutiš? Kaj slabo? Upam, da ne!

Prej sem pozabila napisat, da sem jaz mogla vzet dve tableti na dan in sem vzela kar obe skupaj - moja g je rekla, da lahko...:ups:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dabroston
19.4.2005 18:40:17   
mujcek
Ah mujcek je v redu, le vreme ga danes muči :)-

A res, ti si kar obe naenkrat-to pa še nisem slišala; ja glavno da je pomagalo :)

Pri dabrostonu so mi pa šli najbolj na živce stranski učinki-zato so mi to ene najhujših tablet :grrr:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dabroston
19.4.2005 18:47:17   
girly
jst sm mela eno na dan , pa nisem gledala a jih vzamem pred al po jedi.ni važno je meni rekla sestra. sm jih pa zjutri jedla.kere stranske učinke si pa mela mujcek?

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dabroston
19.4.2005 20:25:23   
mujcek
depresijo, napihnjenost v trebuhu, zredila sem se,...

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dabroston
20.4.2005 21:14:14   
lumpy
Dabroston je vseeno kdaj vzameš po jedi ali pred jedjo. Tudi jaz sem ga jemala kar nekaj časa in moram reči da nisem imela nobenih stranskih učinkov( HVALA BOGU!)

Ej punce zakaj ga pa jemljete? :ups:
Me zanima če ima katera podobne težave kot jaz.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dabroston
22.4.2005 13:19:10   
Leni72
Še jaz. Vzela sem ga, ko sem se spomnila (skoraj tako). Očitno sem tudi jaz nesrečnica s stranskimi učinki - redila sem se kot pujs. Sicer mi G rekla, da to ni od tablet .... pa po mojem tudi!! Tudi kolegica se je redila po njih.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?