sugar
|
:muca: hay baby ne nam obupat, vse vemo kako to zgleda, ko že skaraj v sanjah vidiš svojo :duda:, pa ko pride tisti :hudicek:, k smo vse čist na tleh. Sicer ti glede na zamudo in občutke, ki jih imaš močno močno želim da bi oba zagledala, če ne čez par dni upam), pa zelo kmalu. Moja zgodbica je, kaj pa vem, vse imajo mislim da isto. Ob meni trenutno leži moj dragi, ki pred letom ni hotel slišati o :duda:, zdaj je on bolj natempiran kot jaz. Tako lepo me je presenetil, ne morem verjeti. Tako mi je toplo pri srcu. Pred dobrim tednom sva bila v takem pričakovanju, vse sem čutila, vse sem imela in pride ta :hudicek:. Izraz na obrazu, mojega dragega, ko mu povem (ja ne znam ga opisat) popolno razočaranje, seveda tudi z moje strani. Ampak upanje, da bova tudi midva končno ugledala :modri: ne sme izginiti. Sama sem tudi izvedela, da je prijateljica, ki mi stoji zelo zelo ob strani, me vedri naj ne obupam, naj se sprostim, zanosila (uau), ampak privoščim ji iz srca, čeprav mi ni upala takoj povedati. Aja teste je naredila 4 krat CB, šele v laboratoriju je dobila 100% go. Punce vse bomo mamice in vsi očki, ki komaj čakajo bodo fejst očki. Vsem vam želim, da kmalu presenetite predvsem svoje srce nato pa še srce svojega partnerja z pogledom na :modri:. Ne izgubimo upanja, ta mora živeti. papa p.s. baby ne obupaj raje nam vsem spooči da si srečka :kuza: sugar
|