|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malo nerodna tema, pa vseeno
19.4.2005 15:25:40   
MašaS
Punce, nekaj me teži že nekaj časa od kar z možekom delava na :duda:.
Zdaj, ko je baje treba :sloncek: :sloncek: vsak drugi dan, seveda lahko pride tam spodaj do kakšnega vnetja ali vsaj kakšne razpoke in potem vse skupaj lahko peče in skeli. No, pa me zanima, če uporabljate kakšna vlažilna sredstva in katera(vsaj takoj po M, ko je tam spodaj še vse bolj suho). Pa da ne škodujejo plavalčkom.

Hvala za vaše izkušnje in LP

MašaS
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.4.2005 15:29:27   
Vesna
živjo!moraš se pozanimat zakaj vnetja.Zadnje čase jih imam tudi jaz,G.je rekel da je raj za vnetje sladka hrana.Tak oda je najboljš preprečit vnetje,sicer pa tudi on dobi lahko kaj.

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2005 15:31:42   
aljča
:rozica:Baybi olje je zakon.:rozica:Če maš pa vnetje hud je pa bolš, da greš do g.pa ti ona da mazike, da te pozdravi.Takrat je pa boljš z gumico:sloncek::sloncek:ker se tvoj:love: tud lahko okuži.
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2005 15:55:45   
MašaS
Ne, nimam vnetja, samo včasih ni ravno prave vlage tam spodaj. Še posebej takoj po M.

MašaS

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2005 16:03:25   
Anonimen
V sex shopu kupi "žoft". ;)

Če pa plavalčkom kaj škoduje... :zmeden2: mislim da ne...

(odgovor članu MašaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2005 16:04:03   
Skorpija
Pozdravček!

Ni nič nerodna tema, saj se dogaja vsem. Jaz ti svetujem, da ne uporabljaš mazil, ki za to niso namenjena, ker gre za občutljiv predel... Sprehodi se do kakšnega sex shopa - naj ti ne bo nerodno - in jih povprašaj, kajti vlažilnih gelčkov obstaja cel kup in so prav fajn.

Midva imava sex olje od Matika in je prav fajn - z njim se lahko mažeš po celem telesu, navlažiš pa lahko sebe in njega in pol ni da ni;)

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2005 17:22:29   
Anonimen
Kaj pa vazelin? Saj to je za sluznico. Bolj občutljivo od ustnic (zgornjih, mislim) pa verjetno ni nikjer. Pa še toliko vicev je o pedrih in vazelinu, da nekaj že more biti na tem.

(odgovor članu MašaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2005 18:34:43   
girly
svetujem ti, da se odpravita z dragim v kakšen sex trgovino. tam majo zlo dobre vazeline, vsa olja in podobna mazila se za tam ne uporabljajo!če imaš težave samo zarad tega, ker nisi dovolj vlažna, je vazelin idealna rešitev.sicer pa je rešitev tudi dolgo predigra, ko boš ti resnično vzburjena ter seveda :sloncek: samo ko vama je do tega, ne glede na to, da je že drugi dan in vidva "morata", ker maš ovulacijo.

pa srečno :rozica:

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2005 19:55:24   
reni
Durex lubrikant prodajajo tudi v Mercatoju.

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2005 20:28:39   
biba77
Lahko stopis do lekarne, sicer pa tudi vecina masaznih olj cisto dobro deluje. Preverjeno...:ups::ups::ups:

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2005 22:25:55   
Urska61
MašaS, jaz ti predlagam, da greš v lekarno, kjer se kupi Johnsonov lubrikant. Ta je po mojih izkušnjah še najboljši. Če pa imaš vnetje, pa pojdi h G po recept za Canesten svečke. Te so super!!

Lep pozdravček
Urška61:)

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2005 22:35:58   
MašaS
Ja, vse lepo in prav. Ampak verjetno nisem dovolj dobro napisala. Te zadevščine mi niso popolna neznanka in tudi občasno uporabljava Matikovo olje (mimogrede čudovito diši). Pri vsem skupaj me namreč najbolj skrbi, da se zaradi vseh teh vazelinov, gelov in olj pomorijo plavalčki, ki so baje zelo zelo občutljive stvarce. No, in zato ne pride do zanositve. :ups: :zmeden:
Veste kaj o tem?

MašaS

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2005 17:11:11   
koala
Meni se zdi, da je pomembno le to, da jer na vodni osnovi! Lahko uporabiš tudi gel za UZ, ki ga dobiš v topšopu. V MB je v Cityju! (je enako dober, kot tisti iz sex shopa, samo malo cenejši!)

Koala

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.4.2005 0:08:21   
cokolina
Jaz sem na MON prebrala, da škoduje umivanje z milom,... verjetno tudi vse te dišave ne pripomorejo ravno k zanositvi Preberite si:
>http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=52712&t=52712<

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?