Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: starševski dodatek kaj pa pol? 3.2.2009 15:06:53
|
|
|
|
metka_zone
|
Jaz sem isti primer.Dobivala sem starševsko nadomestilo (brezposelna oseba),ter otroški dodatek.To je vse,ker živim s partnerjem.Lahko pa si urediš preživnino,vendar morata imeti ločen naslov, to pa se dogovarjaj na socialni, kako in kaj,ker nimam izkušenj.Vprašaj na socialni!
|
|
|
|
RE: starševski dodatek kaj pa pol? 3.2.2009 15:10:29
|
|
|
|
metka_zone
|
Pomota, dobivala sem starševski dodatek!
|
|
|
|
RE: starševski dodatek kaj pa pol? 3.2.2009 20:47:15
|
|
|
|
sttj
|
pozdravljena,če ti marca poteče starševski dodatek,lahko dobiš socialno pomoč vendar zmes nastane luknja,to pomeni ,da aprila še dobiš starševskega,vlogo za socialno pa lahko daš komaj maja in seveda prva socialna je komaj junija,zmes,ko nastane luknja lahko zaprosiš za enkratno izredno socialno pomoč,in samo napišeš izpad dohodka in ne rabiš prinest nobenih računov.
|
|
|
|
RE: starševski dodatek kaj pa pol? 4.2.2009 0:11:30
|
|
|
|
Petr_a
|
Za preživnino ni pogoj ločen naslov,ampak to da nista skupaj!! če vaš cenzus ne presega cca 420 evrov,dobiš razliko torej socialno do tega zneska. lahko pa zaprosiš 2x letno za izredno pomoč
|
|
|
|
RE: starševski dodatek kaj pa pol? 4.2.2009 14:11:47
|
|
|
|
maktub
|
ja cenzus presega tako da nebo nič.. ampak a smo resni? 420 eur za 3 člansko družino.. mislim to ni res ej.. pa kako bo kdo sploh preživel....prihodkov je na mesec 800 eur.. samo za najemn. damo 450 uer, pa 200 uer stroški .. 100 uer plenice pa vse za malega.. kje pa je hrana pa zdravila... mislimmm jaz res nevem v kakoi državi živim no... aaa jezi me da pod oknom pa mi pijančki sedijo in pijejo po celee dneve? a njim pa pripada vsa socialna pomoč? nam študenttkam maimicam pa ne?groza
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?