Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim potovanje v Turčijo za dve osebi 4.2.2009 12:27:45
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa To je pa čista laž, da jaz marsikomu nisem všeč Ne, folk je čisto usekan nate, ziher. To je pa čist res, a ne, tanika? jaz tudi tebe imam rada.
|
|
RE: Podarim potovanje v Turčijo za dve osebi 4.2.2009 12:29:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija da si ne bosta kej naredili ... toliko meda, da se kar cedi Ne ga srat. Kdo pa ti je kriv, da te nihče ne mara? A? Kar seješ, to žanješ. Milka.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2009 12:42:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Podarim potovanje v Turčijo za dve osebi 4.2.2009 12:43:31
|
|
|
|
tanikaa
|
Lukra, ne seri.
|
|
RE: Podarim potovanje v Turčijo za dve osebi 4.2.2009 13:28:34
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija hahahaahaha... glih danes mi je prijateljica povedala takšno luštno zgodbico o izžrebanem potovanju, ki se je zgodila nedolgo nazaj. Je modelka, ki ga je zadela to potovanje klicala na dotično agencijo kar naprej... dnevno....kakšen mesec ali celo več..... in spraševala kdaj ima termin in let, da so ji iz agencije stornirali potovanje ter zagrozili s tožbo. No, sej vem, da je to čisto neutememljena grožnja, ampak me zanima, če si to ti. Baje, da je ta ženska rahlo neuravnovešena in, da so ji na podlagi tega lahko kar vzeli to nagrado. Ej... upam, da ne nateguješ folk tukaj gor. ---------------------- To, kar si ti napisala, je pa še večje nategovanje ! Bistri umi na tur. agenciji se niso držali dogovorjenega in so žensko razglasili za noro, ker jim je težila, naj držijo besedo... Ti, Lukrecija, a si tak naivna ali pa res nisi tak bistra kot deluješ preko postov? P.S.: Aja, pa jaz nisem dotična ženska .... Čeprav so me enkrat res izžrebali za nekaj, potem pa nagrado drug dan stornirali . Crkneš, jasno da sem jim povedala, kaki buzerantje da so ! ja.... to je bil point mojega posta ampak hvala za komentar glede naivnosti.... sem deklica mlada vesela...tralalalalllaaa
|
|
|
|
RE: Podarim potovanje v Turčijo za dve osebi 4.2.2009 17:35:45
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Lepo je sanjati ja...mislim sebe, da bi mi nekdo podaril kaj takega...bom sanjala z nogami v vedru z slano vodo...pa bo... Če pa se bi mi sreča nasmehnila, bi zraven vzela sinka...saj že 3 leta nisma videla morja...sanjam pa vendarle lahko a??
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?