Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 8.2.2009 23:43:25
|
|
|
|
Ajvy
|
ona je itak carica ...kakršne še dolgo ne bo več......
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 0:14:07
|
|
|
|
kalbo
|
Jest sm od danes naprej njen fen. Njo primerjat s Severino...smešno. Me pa mimogrede prej moti ameriška muska na radiu kot pa jugo muska.
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 7:14:25
|
|
|
|
naja17
|
Jest sem šla na snemanje oddaje, ker mi je ženska carica marica že celo življenje, zdej mi je še bolj, ker je res preprosta, pa ful dobra... Komej čakam njen koncert.... Meni je bla ena boljših oddaj od Ladota in Jurija oz. kar najboljša ...
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 8:06:54
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Jest sm od danes naprej njen fen. Njo primerjat s Severino...smešno. Me pa mimogrede prej moti ameriška muska na radiu kot pa jugo muska. Se strinjam. Sem bila mnenja, da so te, ma saj ne vem, kako naj se izrazim, delujejo mi tupaste in butaste, v bistvu pa ugotoviš, da je prava gospa s pravo mero humorja. Kapo dol.
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 12:40:57
|
|
|
|
Felicity
|
JAz sem pa opazila da je Zrnec precej shujšal. Bravo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 12:48:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 12:48:59
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Carja sta sploh Zrnec.Da o Breni ne govorim ta oddaja mi je bila ena izmed najboljših do sedaj in čestike obema. . Aima mogoče kdo njen komad ki ga je pela prvega Miči Mičo al neki tracga
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 12:51:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 12:51:39
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Ni mi všeč.Tako kot na več ali manj vseh radijskih postajah kjer slišiš samo jugo musko.Kdaj pa na kakem hrvaškem radiu slišiš slovenski komad? na radiju se spuščajo komadi, ki so najbolj poslušani... ti pa si še vedno lahko pustiš kak slovenski CD pa bo.
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 12:53:25
|
|
|
|
nanč
|
Carja sta sploh Zrnec.Da o Breni ne govorim ta oddaja mi je bila ena izmed najboljših do sedaj in čestike obema.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se strinjam
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 13:04:20
|
|
|
|
naja17
|
Res sta zakon oba... Med premori se jima še 100x bolj dogaja, pa ene par for so zrezal, k sem se ful nasmejala... Je Brena vprašala Ladota, če je "je*iga" slovenska beseda? Je reku "ja, ja, čisto slovenska"... Ha ha, pr njem vsaka druga je*iga....
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 13:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi pričakovala eno tako žalost, kot je bila s Severino, ker sem namreč mislila, da je jezik pregrada. No, pa sem se uštela na celi črti. Lado in Jure sta zažigala kot vedno, ampak Brena jima je v celoti parirala. Ene parkrat sem skor s kavča padla od smeha. Svaka joj čast, pametna žena. Skoraj tako kot naša ssevin
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 13:46:13
|
|
|
|
Ancy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity JAz sem pa opazila da je Zrnec precej shujšal. Bravo tud jz sm to takoj opazila je mel med srajco pa reklcem še ful placa :) Drgač je pa bla pa tud men učeri super oddaja, Brene prej sploh nism ''poznala'' ker ni glih moja generacija pa se mi zdi prou fejst mama
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 19:16:57
|
|
|
|
Freycha
|
jst tut morm potrdit, da je bila to ena od boljših oddaj, pa res nisem nek fen Brene (vsaj ne do sedaj ) me je pa ganilo do srca in kar kocine sem imela cel komad pokonc, ko je začel Jurij pet tisti komad, pa se mu je Brena pridružila..... ej svašta, kapo dol prvo Juriju, da je tko odpel, pa potem še Breni, da je šla kar zraven in zapela, res Zanimivo, da se naši pevci full težje kar spravijo zraven, pa nekaj zapojejo, tuki pa ona sploh ni komplicirala
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 20:52:15
|
|
|
|
MID
|
Tudi meni je bil tale komad ki sta ga skupaj odpela fantastičen.Ali mogoče katera ve naslov te pesmi?
|
|
|
|
RE: Lado in Jurij bosta.. 9.2.2009 21:10:11
|
|
|
|
maja24
|
Ostariću neću znati-Haris Džinović
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?