Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 4.2.2009 0:14:15
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pri nas se pripravljajo transformerji....se mi zdi.... Ti so počasi že mimo v naši hiši. Škodi pa nič ne, če bi bil še kakšen več, pa Ninđ tudi ni nikoli dovolj, mater jim želvjo
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 4.2.2009 0:24:35
|
|
|
|
rija
|
evo....zato mi je bila nekje bližje misel, da bi imela punčko
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 4.2.2009 23:06:23
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija evo....zato mi je bila nekje bližje misel, da bi imela punčko Počakaj še malo...pa ti bo ta misel vedno bolj oddaljena . Vsaj meni je tako, pa sem si nadvse punčko želela..Verjemi
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 4.2.2009 23:24:02
|
|
|
|
rija
|
bom verjela na besedo in dvojne izkušnje
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 5.2.2009 7:45:59
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija bom verjela na besedo in dvojne izkušnje
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 5.2.2009 8:09:34
|
|
|
|
viv_
|
Prvič slišim za Ben 10... verjetno zato, ker mam 2 punci.
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 6.2.2009 0:20:13
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Prvič slišim za Ben 10... verjetno zato, ker mam 2 punci. Bravo..in najbrž ti ni žal Aja, meni tudi ni več žal, da imam "pubece".
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 6.2.2009 8:28:59
|
|
|
|
rija
|
marogica.....saj ti winxice verjetno tudi ne bi bile ravno všeč..... pa sobe cele v roza samo poslušaj enkrat to spakovanje teh risanih junakinj
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 6.2.2009 8:37:51
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija marogica.....saj ti winxice verjetno tudi ne bi bile ravno všeč..... pa sobe cele v roza samo poslušaj enkrat to spakovanje teh risanih junakinj Če bi imela punčke, bi mi "morale" biti všeč. Tako, kot so mi "pošasti" a la bionicli in vso ostalo sranje. Winxice, pa "obvladamo" le toliko, kolikor kupujemo darila za roj. dan, kamor sta povabljenja naša fanta. Pa očitno jima risanke v sob-ned, kjer so na sporedu tudi winxice, ne gredo v nos.
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 6.2.2009 10:08:27
|
|
|
|
muška
|
pa kje mi živimo ? Moja dva nimata pojma o ben tenih, pa transformerjih pa ne vem katerih vseh pošastih še. Sta čisto zadovoljna z Spidermanom občasno (najbolj palijo majčke - igrače ne ) pa tu in tam se na Ninja želve spomnita in to je to. Ju moram socializirat? Imamo pa 1001 vozni park, pa ceste pa garaže, pa legice zdaj rulajo - nekaj sestavimo(npt. letalo) in je drugi dan že v prafaktorjih - potem pa sama neka čuda ven sestavljata. Zadnjič sta imela gondolo
|
|
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 6.2.2009 10:24:10
|
|
|
|
rija
|
muška, vse še pride.... mislim, da ti ne bo prišparano saj moj tudi nima pojma o teh stvareh, no, ni imel....potem pa dobi za novo leto od starejšega fantka Stinkfly-a od ben10, pa slučajno pri babici naleti na Cartoon network.....pa vidi ben tena....potem pa pride domov pa hoče na računalniku gledat ben tena....tale benten muzika mi gleda že nad rit ven.... pa gremo v mcd pa so ravno zdaj transformerji v happy mealu....pa evo, tak se vse naučijo....industrija dela svoje.... kaj bo šele, ko pride v vrtec
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 6.2.2009 10:27:30
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija marogica.....saj ti winxice verjetno tudi ne bi bile ravno všeč..... pa sobe cele v roza samo poslušaj enkrat to spakovanje teh risanih junakinj Winx je zakon, najbolše so, energija.....solarius...ali kaj že .
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 6.2.2009 10:28:28
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Prvič slišim za Ben 10... verjetno zato, ker mam 2 punci. Ampak kdo pa je Ben pa najbrž veš ?
|
|
RE: BEN10 ura? A so različni modeli? 6.2.2009 10:28:44
|
|
|
|
rija
|
ne vem mukica si nisem glih zapomnila.....samo sva z mojim debelo gledala, ko sva poslušala dialoge
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?