Jana28 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (20.5.2009 13:33:46)
|
anmp-vsi armafleksi so bli polni, tako da dvomim, da bi nas bilo lahko še kaj več. tudi vroče je precej, če je veliko ljudi, tako da upam, da nas več kot toliko ne bo.zato se mi tudi zdijo pametne prijave oz. odjave iz ure, da vejo planirat koliko ljudi bo prišlo. jaz našo še lahko dvigujem (ima 7 kg), mal me včasih res križ usekne, ampak nič hujšega (mam pol vsaj izgovor, da grem na masažo:) itak pa midve še nisva mogle delat tistih hudih dvigov, obračanj itd, ker morava počasi začet. kolk je bil že luka star ko sta začela hodit? če si mislila kako je bla vadba za mene osebno-za mamice smo naredile edino nekaj vaj, vse skupaj nič. ampak mene to ne moti, ker se mi zdi, da smo tam za naše malčke, zase grem jaz že na aerobiko. itak pa se trudim jest, da se že kar mal silim, saj sem zdaj nazaj na svoji predporodni teži, pa še kar gre dol, čeprav ful jem:( Otika- hvala za nasvet glede vozička. tudi jaz sem jo danes dala kar v športni del in ker je blo tako vroče, je nisem nič podlagala, je pa res mal hecno zgledalo, ker je še majhna:) ampak vsaj vroče ji ni blo. zdaj mi marelca dela probleme, ker je nikakor ne morem dobr naštimat, tako da se vse bolj ogrevam za un univerzalni "podaljšek" strehice (Pepelny al nekaj takega) k ga majo v baby centru za 20 eur. jih kar nekaj poznam ki ga majo, pa so zadovoljne. aja, a veš da odkar je bil voziček na servisu se mi res spet brez problemov zloži...čeprav škripa pa še kar, ampak to ni tok esencialna zadeva. bom pa mojega tud en dan prepričala, naj ga razšraufa in se mal poigra da bo nehal škripat. naša pupika se pa po novem obrne iz trebuha na hrbet, edino glava je očitno še tako težka, da mal ostane zadaj, predvsem kadar je utrujena. ko je spočita grejo pa vsi deli skupaj z njo okol:) Otika ali anmp-a mi lahko ena napiše link za tole plavanje k vidve hodita? pri kakšni starosti sta začeli?
|
|
|
|