Jana28 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (23.3.2009 9:12:01)
|
dobro jutro! naju danes žal ne bo v Bernardija, ker sva ob 12h naročeni v razvojno ambulanto. ampak uživajte še za naju in pozdravčki vsem-upam, da vam tokrat rata!:) zdaj pa še eno strokovno vprašanje tistim, k mate več izkušenj kot jaz-naša pupa je včeraj popoldne dobila rdeče fleke po celem telesu, pa vsa je bla nemirna, skoz neki jokcala, kar ji sploh ni v navadi. pa zdaj ne vem, ali je to od AD3 kapljic, ki jih tudi ne prenaša dobro in sem dala včeraj eno kapljico več (ampak že ob 8h zjutraj, tako da bi učinki po moje morali biti vidni zgodaj dop., ne šele proti večeru?!), ali jo ti rdeči flekci srbijo!? na prvi pogled izgleda kot izpuščaj, ampak očitno ni, saj če s prstom pritisneš na kožo, le-ta ni več rdeča, ampak se obarva v belo (ko spustiš pa spet nazaj). enkrat sem brala, da bi to lahko bilo od tega, k ji je prevroče, ampak mislim, da ji ni, ker sem ji eno plast slekla, pa ni bilo nič bolje. temperature pa tudi ne namerim? nimam pojma kaj je...ne bi pa rada letela k Klemenčičevi, ker je tam (predvidevam) malo morje res bolanih otrok, pa naj mi še kaj stakne... če ma kjera kakšno podobno izkušnjo ali idejo kaj bi to blo oz. ali je treba k zdravniku, se toplo priporočam!
|
|
|
|