|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Perket-cene polaganja?
3.2.2009 11:21:03   
PikicaStonoga
Mogoče veste kakšne so cene polaganja klasičnega parketa (22mm) na m2 v okolici LJ (20km izven). Zanima me cena z oz. brez materiala.

LP!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Perket-cene polaganja?
16.2.2009 9:53:26   
lonja
Mi smo se ravno s parketarjem dobili, bomo začeli čez tri tedne v novi hiški polagati parket, ceno ima 14 EUR/m2. Smo pa na približno isti relaciji ven iz LJ kot vi user posted image .

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 16:49:49   
PikicaStonoga
kaj je pa všteto v teh 14 eur  - tud lepilo in lak? 

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 17:01:14   
NoBady
cena na 1/m2 je čist odvisna od tega kakšne vrste lesa bi rada mela položenga in katerega parketarja najameš... cene so ful različne in se glibljejo d 10€ do 20€... takšna razlika v lesu ( oreh, češnja,kostanj,bambus...)

v ceno je pa všteto vse - lakiranje,polaganje,les..pač material in delo...

user posted image lp

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 17:39:24   
PikicaStonoga
In ali gre za polaganje klasičnega parketa? Zdi se mi kr zelo ugodna cena ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 8:58:41   
lonja
pri nama ni nič rekel, da bi bilo odvisno od parketa, kaka bo cena. Ker bomo imeli spodaj oreh, zgoraj pa hrast. Tako da... Vključeno pa je vse user posted image , HB.

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2009 18:35:48   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

pri nama ni nič rekel, da bi bilo odvisno od parketa, kaka bo cena. Ker bomo imeli spodaj oreh, zgoraj pa hrast. Tako da... Vključeno pa je vse user posted image , HB.

14€ za parket?... polaganje, material in delo, pač vse? močno dvomim, pa brez zamere... še enkrat se pozanimaj da ne boš potem preveč presenečena ko dobiš račun... 14€ bi rekla da je samo les-parket, brez lakiranja polaganja in lepila...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2009 21:50:00   
lonja
NoBady, ne, ne, 14 EUR pa res nisem mislila še parketa zraven. Sploh mi pa ni jasno, kje si gledala parket za 14 EUR, ker jst ga za tako nizko ceno pa res nikjer nisem videla. Tolk...user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2009 20:54:30   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

NoBady, ne, ne, 14 EUR pa res nisem mislila še parketa zraven. Sploh mi pa ni jasno, kje si gledala parket za 14 EUR, ker jst ga za tako nizko ceno pa res nikjer nisem videla. Tolk...user posted image

user posted image ja to sm js pa moja površnost... že prvo uprašanje sem narobe prebrala, zdej mi je šele jasno, da se gre samo za polaganjeuser posted image ... sem razumela da komplet vse - polaganje in ves material zraven, zato se mi je zdelo tako mal..  ker tak vse skupi je povprečno 30€ na 1m2... no sej zdej sm si skapirala, brez zamereuser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2009 20:02:24   
PikicaStonoga
še 30€/m2 za A klaso je prekleto poceni ...jaz sem gledala povečini m2 parketa 25€ in polaganje z mat. cca. 20-25€, pa si skupaj na 50€ /m2, ampak jaz govorim o KLASIČNEM parketu 22mm, ne o gotovem, panelnem ali lamelnem parketu da ne bo pomote tisti je cenejši ...mogoče se nismo razumele...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?