Nattasha
|
IZVIRNO SPOROČILO: toba baby1978 vem, da si že večkrat slišala ta pameten nasvet, pa vendar, probaj odklopiti, odmisliti projekt . Prepričana sem, da sami sebi povzročamo več slabega kot dobrega ko se koncentriramo samo na eno stvar, štejemo dneve do O, pregledujemo naše izcedke pod mikroskopom...skratka, uživajta v , sigurno se bo prijelo. Nattasha pri tebi kaj dogaja? Obema pošiljam No jaz čakam jutrišnji dan.Moje še vedno ni, nočem pa se sept neki full veselit, pa se bo potem prikazala. Se full strinjam z enim stavkom, ki sem ga prebrala na RR, da me bolj vrže minus kot da pride . Ampak upam da bo, zaenkrat še niti ne delava tako dolgo, od decembra, tako da imajo moje globoko spoštovanje vse, ki se že dalj časa trudijo. Res punce, fajn se držite. Sicer pa lahko mirno rečem, da jaz odmislit ne morem. Ko se zaključi tečka rdečka, kr začnem študirat, da bi blo fino že zdaj začet, da ne bova slučajno kak dan zamudla, da ne bodo spermiji čakali v zasedi, ko se bo mimo privalilo moje jajčece. In potem res mojga zafrustriram do te mere, da kaki dan sploh ni nič od njega..će me razumete. Ampak se zdaj kontroliram in resnilno upam za zdravje mojega "moža" , da bova zagledala plusek No malo sem pretiravala, ampak smo tu nekje....
|